• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Blic

19.09.2020

18:06

AMERIKA NA NOGAMA! Bivša žena američkog predsednika Ivana Tramp progovorila o Melaniji!

Vesti

AMERIKA NA NOGAMA! Bivša žena američkog predsednika Ivana Tramp progovorila o Melaniji!

Podeli vest

Ona je otkrila brojne škakljive detalje, a kontroverznim izjavama pokazala da je vrlo bliska ideologiji svog bivšeg muža

Ivana Tramp, prva supruga američkog predsednika Donalda Trampa  retko daje intervjue, no nedavno je u velikoj ispovesti nadoknadila godine ćutanja. Ona je otkrila brojne škakljive detalje, a kontroverznim izjavama pokazala da je vrlo bliska ideologiji svog bivšeg muža!

NOVO OTKRIĆE NAUČNIKA DRMA SVET! Imuni na koronu, a nisu je preležali?!

ZAHAROVA UDARILA NA EU! Poziv Tihanovske u Brisel je mešanje u unutrašnje poslove Belorusije!

Ova 71-godišnja dama sa Trampom nije u braku od davne 1992, ali tvrdi da su redovno u kontaktu i to tako što ga ona direktno zove, te ističe da su “jako dobri prijatelji”. Ipak, dodala je i da ne poznaje naročito dobro sadašnju gospođu Tramp.

- Razgovaram direktno s gospodinom predsednikom. Ne petljam se s bivšim suprugama ni u njegov privatni život. Razgovaramo o našoj deci, ponekad i o ekonomiji… ali ne govorimo o bivšim ženama - kazala je Ivana očito aludirajući na Marlu Mejpls, zbog koje se par i davnih dana razveo.

 

 

 

Na pitanje da li Melanija Tramp radi dobar posao kao prva dama, Ivana je odgovorila da “nije sigurna”.

- Veoma je tiha, i zapravo ne ide na mnoga mesta. Ide na događaje na koje mora da ide, ali ništa ne govori - rekla je.

Takođe, Ivana je rekla da je ponosna na svoju ćerku Ivanku, da veruje u njene sposobnosti i da je jednog dana vidi na mestu prve američke predsednice.

- Kažem vam, ona je u Beloj kući svaki dan, znate? Svaki dan je uz oca. Zna šta se događa. Mislim da bi definitivno jednog dana mogla da bude prvi ženski predsenik. Đavolski je pametna, lepa je, svega je svesna. Koliko još toga možeš da imaš - kaže ona.

Podsetimo, bivši supružnici pored Ivanke, imaju i dva sina – Donalda Juniora (42) i Erika (36).


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
dragan

pre 3 godine

hahaha i sta je to zasto bi amerika trebala biti ,,na nogama,,??

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

"Videla se kost na stopalu, a oni su mi prepisali kremu" Potresna ispovest Anđele, žrtve nestručnog lekara i kozmetičara!
Društvo

"Videla se kost na stopalu, a oni su mi prepisali kremu" Potresna ispovest Anđele, žrtve nestručnog lekara i kozmetičara!

Anđela Ikodinović iz Čačka, koja je student treće godine Pravnog fakulteta u Beogradu, oglasila se danas prvi put gde je javno podelila kroz šta je sve prošla lečeći se na "Beomedikus" klinici. Njoj su intervenciju izveli lekar opšte prakse i kozmetičar, za koga se potom ispostavilo da ima diplomu srednje Trgovačke škole. Zbog komplikacija koje su usledile, morala je na hitnu operaciju.

20.04.2024

16:26

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija