• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

21.09.2020

12:37

MEDICINSKE SESTRE ŠOKIRALE PLESOM U STARAČKOM DOMU! Nije bilo distance i niko nije nosio maske(VIDEO)

Vesti

MEDICINSKE SESTRE ŠOKIRALE PLESOM U STARAČKOM DOMU! Nije bilo distance i niko nije nosio maske(VIDEO)

Podeli vest

Starački dom u Melbonu je kritikovan nakon što su se pojavile snimke medicinskih sestara bez maski i rukavica plešu u Bolivud stilu sa starijim pacijentima

Video je snimljen u sredu na AdventCare Vhitehorse u Nunavadingu na istoku Melbourna tokom proslave rođendana.

Na snimcima zabave u staračkom domu vide se žene obučene u dugačke šarene suknje u stilu Bolivuda kako igraju dok pacijenti to gledaju.

Vide se plesači kako se mešaju sa korisnicima, drže se za ruke i približavaju im se bez maski za lice, rukavica ili zaštitne opreme.

Video je postavljen na TikTok sa natpisom: "Bilo bi sjajno da nismo u karantinu 4-tog stepena. Nije bilo socijalnog distanciranja i retko ko je nosio maske za lice".

Zabava je održana za rođendan člana osoblja, a radnicima je navodno rečeno da ne objavljuju ništa na društvenim mrežama.

- Jedan stanovnik je bio tužan jer uopšte ne može da vidi porodice i ovo se dogodilo - stoji u naslovu.

- Stanovnici tamo već su u velikom riziku. Ovo nije fer za porodice korisnika - navodi se u komentarima.

Od 22. januara u ustanovama za negu starijih osoba širom Viktorije zabeležene su 603 smrti.

Država je u ponedeljak zabeležila samo 11 novih infekcija i dva smrtna slučaja, što je najmanji broj u poslednja tri meseca.

Policija Viktorije rekla je da nije uložena nijedna žalba, tako da nije u toku istraga.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija