• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Tanjug

23.09.2020

11:41

PUTIN: Navaljni se sam otrovao! Opozicionar reagovao: Skuvao sam novičok i nisam dobio šta sam hteo!

Vesti

PUTIN: Navaljni se sam otrovao! Opozicionar reagovao: Skuvao sam novičok i nisam dobio šta sam hteo!

Podeli vest

Ruski opozicionar Aleksej Navaljni možda je otrovao sam sebe novičokom, rekao je ruski predsednik Vladimir Putin navodno francuskom predsedniku Emanuelu Makronu, objavio je "Mond" pozivajći se na neimenovane izvore.

Putin je navodno u telefonskom razgovoru sa Makronom 14. septembra rekao da je Navaljni više puta "simulirao svoje bolesti", prenosi "Moskva tajms".

Navaljni, koji je danas izašao iz bolnice u Nemačkoj, gde se oporavljao od trovanja, reagovao je na navodne Putinove tvrdnje kao nelogične.

Foto: Reuters

"Moj plan je bio da skuvam novičok u kuhinji, pijuckam ga polako u avionu, umrem i završim u mrtvačnici u Omsku, gde će moj uzrok smrti biti naveden kao ''živeo je dovoljno", napisao je Navaljni na Instagramu.

Ali, dodao je ironično:"Putin me je nadigrao. Na kraju sam proveo 18 dana u komi kao idiot i nisam dobio šta sam hteo".

 

BONUS VIDEO

DOŽIVLJAJ IZ POTPUNO DRUGAČIJEG UGLA! Zvuci gitare nikada nisu bili lepši!

SLEPI RETRIVER PRONAŠAO SAPUTNIKA ZA CEO ŽIVOT! Vodič dobio vodiča!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija