• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Index.hr

24.09.2020

11:48

KAKVO RAZOČARANJE! Pronašao 18 miliona dolara u skrovištu najvećeg narko-bosa ali od njih nema vajde (VIDEO)

Vesti

KAKVO RAZOČARANJE! Pronašao 18 miliona dolara u skrovištu najvećeg narko-bosa ali od njih nema vajde (VIDEO)

Podeli vest

Nećak nekadašnjeg vođe kolumbijskog narko-kartela Pabla Eskobara otrkio je jedno od njegovih skrovišta s 18 miliona dolara, prenela je mreža Red Mas Notisijas

Nikolas Eskobar je rekao za tu mrežu da je skrovište bilo u njegovoj kući u Medeljinu, gradu u kom je Pablo Eskobar imao sedište.

Nećak je rekao da ga je "ukazanje" dovelo do određenog dela kuće gde je otkrio zalihu u smrdljivoj plastičnoj kesi, prenosi Index.hr.

Novčanice stare decenijama bile su u toliko lošem stanju da su neupotrebljive, navodi se.

U kesi je bio i grumen zlata, uređaji za komunikaciju, snimci, pisaća mašina, olovka i kamera sa filmom koji nije mogao da se razvije.

Priče o Eskobarovim skrovištima još kruže Medeljinom.

Nikolas Eskobar, koji se ponosi srodstvom s narko-bosom, rekao je kako je pronašao već nekoliko skrovišta.

Jedan od najbogatijih kriminalaca u istoriji Pablo Eskobar imao je milijarde dolara godišnjih prihoda.

Optužen za oko 6.000 ubistava, vođa narkokartela ubijen je 1993. u  44 godini u Medeljinu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

SRPSKA MAFIJA JE PREUZELA POSAO OD ESKOBARA, BEZ NJIH SE NE MOŽE NI ZAMISLITI ŠVERC KOKAINA! Na čelu je misteriozni Tito, niko ne zna kako izgleda...
Hronika

SRPSKA MAFIJA JE PREUZELA POSAO OD ESKOBARA, BEZ NJIH SE NE MOŽE NI ZAMISLITI ŠVERC KOKAINA! Na čelu je misteriozni Tito, niko ne zna kako izgleda...

Do pre desetak godina, srpska javnost nije znala da su ovdašnji „žestoki momci" takoreći globalni šampioni u disciplini švercovanja kokina na veliko. A onda je u oktobru 2009. godine u zajedničkoj akciji DEA, BIA i urugvajske policije zaplenjeno 2,8 tona kokaina na jahti „Maui", u luci Santjago Vaskes, 25 kilometara zapadno od Montevidea

14.09.2020

20:02

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija