• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

26.09.2020

15:28

12 STVARI KOJE NISTE ZNALI O DŽONU JOVANOVIĆU! Odlično govori srpski jezik, voli luksuz, a u Beograd dovodi PRELEPU TV ZVEZDU!

Vesti

12 STVARI KOJE NISTE ZNALI O DŽONU JOVANOVIĆU! Odlično govori srpski jezik, voli luksuz, a u Beograd dovodi PRELEPU TV ZVEZDU!

Podeli vest

Ko je Džon Jovanović, mladi poslovni čovek koji se našao u centru pažnje javnosti kada se saznalo da će upravo on biti direktor američke Međunarodne razvojne finansijske korporacije (DFC) u Srbiji

1. Džon Jovanović je Amerikanac koji sa ponosom ističe srpsko poreklo. Rođen je 1986. godine, a roditelji su mu Sretko Dimitrić i Nada Jovanović. Prve godine života proveo je u Čikagu.

2. On je danas priznati finansijski stručnjak, što je verovatno uticaj njegovih roditelja. Njegov otac je radio kao biznismen koji je imao svoju firmu, a majka kao specijalista za klijente u jedinici osiguranja za upravljanje rizicima kompanije Aon Corporation. 

3. Džon Jovanović je diplomirao na jednom od najboljih svetskih univerziteta, na Univerzitetu Prinston, a na Univerzitetu u Pensilvaniji magistrirao poslovnu administraciju za finansije i preduzetnički menadžment.

4. Džon je u Americi poznat kao suprug renomirane televizijske ličnosti, autorke i nutricionistkinje, Dafne Oz. Njeni roditelji su proslavljeni televizijski lekari Mehmet i Liza Oz. Dafne i Don su se upoznali još na fakultetu Priston, gde su oboje diplomirali 2008.godine.

5. Par se venčao 28. avgusta 2010. godine. Njihovo građansko venčanje je bilo u opštini Menhetn u Njujorku.

Foto: printscreen instagram

6. Dafne i Džon su pored građanskog imali i dva crkvena venčanja. Jedno je bilo u srpskoj crkvi u Portlandu u jutarnjim satima, dok je večernje venčanje održano je u Kumebrlandu u kući Dafninih bake i deke Dafne po majci.

7. Imaju četvoro dece: Filomenu (6), Jovana (5), Domeniku Selen(3) i Đovanu (1).

Foto: printscreen instagram


8. Džon je brižan otac - Iako je poslovno veoma zauzet, ne zanemaruje porodični život. Evo šta je o njemu rekla supruga Dafne u jednom od intevjua: Moj suprug nije veliki kuvar, ali počeo je da mi kuva kada sam prvi put došla iz porodilišta, a sada imamo i njegovo čuveno jelo od pečenog lososa. 

- On je čovek mojih snova, obožavani otac i moj najbolji prijatelj. Činiš me srećnom svaki dan. Volim te - napisala mu je Dafne u jednoj od objava na društvenim mrežama.

Foto: printscreen instagram

9. Odlično govori srpski jezik! Iako je rođen i ceo život proveo u Americi, nije zaboravio svoje poreklo.

10. Voli izazove! U sredu je sreo izvršnog direktor DFC Adama Bolera, u petak je dao otkaz na prethodnom poslu i prema njegovim rečima već u ponedeljak je bio u avionu za Beograd. 

11. Porodica oduševljena dolaskom u Beograd. 

"Svi su me podržali, jer je ovo izuzetna prilika koja se jednom dešava u regionu i svakako u mom životu", rekao je Džon Jovanović, a kako kaže majka mu je presrećna.

12. Voli luksuz! Džonove fotografije na društvenim mrežama pokazuju da uživa u raskošnoj kući, skupocenom automobilima. Zvanični podaci ne pokazuju njegovo bogatstvo, dok je imetak njegove supruge krajem 2018. godine procenjen na više od 12 miliona dolara.

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
deda Raša

pre 3 godine

Dosta mi je tih Srba, Amera. Do sada ih je bilo više, nisu ispunili ni minimum prema srpskim interesima, čak su u većini slučajeva bili na strani Kosova. neće ni ovaj. To je psihološka propaganda Amerike, misle da ćemo nasesti na poverenje što je poreklom, kao Srbin. Ustvari, mi smo već naseli, ulažu ameri u KOSOVO preko Srbijeee. Ovo su sad priče za malu decu.

Miro

pre 3 godine

Sve pohvale urednistvu za iscrpne informacije. Sta li on voli da jede? Da li ima nesto sto mu se ne svidja u Srbiji. Gde je sada? Informiste nas o svemu. Zeljno ocekujemo nastavak.

BGD

pre 3 godine

DOSADNI STE. ON JE JANJICAR I MAJKA GA KUNE DA JE BOLEJ BILO DA GA JE ABORTIRALA.AKO NE ONA PRECI SVAKAKO.

mirjana

pre 3 godine

Nismo nista znali ni o Krsticu i odjednom je vaskrsnuo u medijima.Neznamo nista ni o DZonu Jovanovicu i evo bas ga nahvaliste kao i Krstica.I Krstic nestade u vidu magle iz Srbije.A ovoga DZona digoste u zvezde.Jos nije ni dao rezultate.Pa sta vi mislite da smo mi Srbi ovce.Nije on dosao nama da sluzi nego svom gospodaru koji ga je poslao ovamo.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija