• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs/telegraf.rs

25.09.2020

13:09

U BEČU POTRAGA ZA DRŽAVLJANINOM SRBIJE! Dobio otkaz pa počeo da puca na kolege, dvoje hitno prebačeno u bolnicu!

Vesti

U BEČU POTRAGA ZA DRŽAVLJANINOM SRBIJE! Dobio otkaz pa počeo da puca na kolege, dvoje hitno prebačeno u bolnicu!

Podeli vest

Austrijska policija traga za državljaninom Srbije koji se sumnjiči da je pucao u svoje kolege


Policija u Beču traga za državljaninom Srbije (33) koji se sumnjiči da je u četvrtak popodne upucao nekoliko kolega nakon što je u firmi dobio otkaz.

Kako prenose austrijski mediji, državljanin Srbije je došao naoružan vazdušnim pištoljem u kancelariju i počeo da preti kolegi koji mu je prethodnog dana dao otkaz. On ga je držao na nišanu i pretio mu da će ga ubiti, a na kraju je čoveka udario pištoljem u glavu.

Nakon toga se okrenuo i počeo da puca na ostale kolege koji su bili u kancelariji. Dve osobe su sa povredama hitno prebačene u bolnicu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

ŠTRAHE: Srbima treba da pripadne sever Kosova!
Planeta

ŠTRAHE: Srbima treba da pripadne sever Kosova!

Važno je baviti se prošlošću i dizati svoj glas tamo gde se događa nepravda, kao na Kosovu, ali živimo u društvu u kojem treba strahovati kada iskazujete svoje mišljenje, istakao je lider liste "Tim HC Štrahe", nekadašnji austrijski vicekancelar Hajnc Kristijan Štrahe

24.09.2020

09:22

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija