• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Telegraf

29.09.2020

18:27

MUŽ UBIO ŽENINOG LJUBAVNIKA! Nju je pretukao pa naterao na nešto jezivo

Vesti

MUŽ UBIO ŽENINOG LJUBAVNIKA! Nju je pretukao pa naterao na nešto jezivo

Podeli vest

Muškarac iz američkog Nju Hempšira uhapšen je zbog sumnje da je ubio čoveka, a potom naterao svoju suprugu da mu odrubi glavu

Armando Baron (30) se tereti da je, nakon što je saznao da ga supruga Britani (31) vara sa kolegom s posla, ubio Džonatana Ameraulta (25), a onda je suprugu naterao da ljubavniku odseče glavu.

Telo nesrećnog Džonatana pronađeno je u šumu u Hempširu 22. septembra, a veruje se da ga je Baron usmrtio iz vatrenog oružja nakon što ga je oteo. 

Brutalno ubistvo navodno se dogodilo nakon što je Armando u noći 19. septembra pregledavajući mobilni telefon svoje supruge otkrio da je ona u ljubavnoj vezi s Ameraultom, s kojim je radila. Nakon toga krenuo je da se iživljava nad suprugom. Baron se tereti i za porodično nasilje, gušenje i pretnju smrtonosnim oružjem.

- Besni Baron ju je prvo pretukao, nabio joj pištolj u usta i zavezao za krevet, nakon čega se onesvestila - navodi se njena izjava u policijskom izveštaju.

Iste noći, Baron je iskoristio telefon supruge da Ameraultu pošalje poruku i namami ga da dođe u jedan park. Tamo je žrtvu napao i brutalno pretukao, a onda je od Britani tražio da ga upuca. Ona, međutim, nije htela da povuče okidač, nakon čega je, prema Britaninom iskazu, Baron zgrabio pištolj, ugurao Džonatana u automobil i u njega ispalio tri metka.

Nakon što su se u odvojenim automobilima odvezli do kampa u blizini Erola koji su ranije posećivali, osumnjičeni ubica je navodno supruzi rekao "da će joj oprostiti kada sunce izađe sledećeg jutra'.

Baron je potom naredio Britani da odrubi glavu ljubavniku kako policija ne bi mogla da ga identifikuje, na šta je Britani pristala.

U međuvremenu, porodica je prijavila Džonatanov nestanak i krenula je opsežna potera.

 

 

Kada je Baron nakon zločina shvatio da policija traži i njega i suprugu, on se vratio kući, ali je Britani naredio da zakopa Džonatanovo telo. Njegova odrubljena glava pronađena je na drugoj lokaciji.

Britani je uhapšena u četvrtak nakon što su joj radnici Udruženja za zaštitu divljih životinja skrenuli pažnju da ne sme da kampuje tamo gde su je pronašli.

 

 

Ubrzo nakon toga je pronađen Ameraultov napušteni automobil "subaru", koji je bio prekriven ceradom i štapovima. Njegovo umotano telo pronašli su bez glave uz obližnji potok.

U petak su supružnici izjavili da se ne osećaju krivim za krivična dela koja im se stavljaju na teret. Njima je određen pritvor bez mogućnosti kaucije. Advokat osumnjičene Britani pokušava da je izvuče iz zatvora uz tvrdnju da je gnusan zločin počinila pod prisilom.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Oglasio se PS SE - Evo kako se "peru" nakon SRAMNE ODLUKE
Politika

Oglasio se PS SE - Evo kako se "peru" nakon SRAMNE ODLUKE

Parlamentarna Skupština Saveta Evrope (PSSE) saopštila je večeras da je usvojila preporuku da se tzv. Kosovu odobri da postane član Saveta Evrope (SE) i odlučila da prati ispunjavanje obimne liste obaveza za pristupanje, od kojih bi pitanje formiranja Zajednice srpskih opština (ZSO) trebalo da bude uključeno u buduće razmatranje Komiteta ministara SE o zahtevu tzv. Kosova za pristupanje SE kao post-pristupna obaveza.

16.04.2024

22:13

Debata bila neravnopravna, SE se pretvara u političku organizaciju - Grubješić o sramnom glasanju PS SE
Politika

Debata bila neravnopravna, SE se pretvara u političku organizaciju - Grubješić o sramnom glasanju PS SE

Stalna predstavnica Srbije pri Savetu Evrope Suzana Grubješić izjavila je večeras da je debata u Parlamentarnoj skupštini SE o prijemu tzv. Kosova bila neravnopravna i naglasila da su izveštaj i čitava sprovedena procedura bile protiv osnovnih principa, vrednosti i normi na kojima ta organizacija počiva, a koja se prema njenoj oceni, sve više pretvara u političku organizaciju.

16.04.2024

22:06

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija