• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Sputnjik

30.09.2020

09:33

BORBE U NAGORNO KARABAKU PRETE DA SE PRETVORE U KLANICU! U sukobu Azerbejdžana i Jermenije se izvode se operacije tipične za ratove PETE GENERACIJE!

Vesti

BORBE U NAGORNO KARABAKU PRETE DA SE PRETVORE U KLANICU! U sukobu Azerbejdžana i Jermenije se izvode se operacije tipične za ratove PETE GENERACIJE!

Podeli vest

Dinamika i obim rata u Karabahu su izuzetni i neviđeni do sada, kao i njegova vojna komponenta, napisao je na Fejsbuku portparol jermenskog Ministarstva odbrane Arcrun Ovanisjan

- U suštini, vodimo operacije tipične za ratove 5. generacije. Postoje specifične karakteristike, napravićemo temeljnu analizu nakon naše pobede. Samo da kažem jednu stvar. Artiljerija i sredstva za vazdušne napade sve se više sudaraju - napisao je Ovanisjan.

Portparol je obećao da će se nakon pobede borbena dejstva biti detaljno analizirana.

 

 

Situacija u Nagorno-Karabahu eskalirala je krajem prošle nedelje. Ministarstvo odbrane Azerbejdžana je 27. septembra saopštilo da su Oružane snage Jermenije granatirale mesta na liniji dodira u Karabahu i da među žrtvama ima civila i vojnika.

Prema izjavama Ministarstva odbrane Jermenije, Karabah je bio podvrgnut vazdušnim i raketnim napadima. Jerevan je tvrdio da je Baku započeo ofanzivu u pravcu Karabaha.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija