• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs/blic

01.10.2020

11:33

SRBI I DALJE NE MOGU U GRČKU! Produžena zabrana za naše turiste do ovog datuma!

Vesti

SRBI I DALJE NE MOGU U GRČKU! Produžena zabrana za naše turiste do ovog datuma!

Podeli vest

Kao što je najavljeno, Grčka je odlučila da produži zabranu ulaska građanima Srbije u ovu zemlju zbog pandemije korona virusa, a u isto vreme, na sličan korak se odlučila i Mađarska

Granice Grčke ostaju zatvorene do 12. oktobra, a Mađarske do kraja meseca.

Podsetimo, tokom jučerašnjeg dana Evropska unija je takođe odustala od stavljanja Srbije na tzv. zelenu listu trećih zemalja čiji građani mogu da ulaze na teritoriju EU, uprkos činjenici da Srbija po zvaničnim podacima evropskih regulatornih tela ima samo 13 zaraženih na 100.000 stanovnika u poslednjih 14 dana, mnogo manje od proseka same Unije.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
AD acta grcka

pre 3 godine

U grčku neću otići nikad više! Išao sam godinama, solidarisao se sa njima, punio im budžet kad im je bilo najteže! Molicete da dodjemo! Samo polako!

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija