• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Index.hr

09.10.2020

21:12

BIZARNA NESREĆA U INDIJI! Devojka (21) poginula nakon što joj se zapetljala kosa u točak tokom vožnje kartinga!

Vesti

BIZARNA NESREĆA U INDIJI! Devojka (21) poginula nakon što joj se zapetljala kosa u točak tokom vožnje kartinga!

Podeli vest

Devojka (21) poginula je na jugu Indije nakon što joj se kosa zaplela u točak karting vozila kojim je upravljala

Nesreća se dogodila u sredu uveče na području Guram Guda u Mirpetu. Devojka je htela da se zabavi s porodicom, ne sluteći šta bi moglo da se dogodi, rekao je za CNN policijski inspektor Mahander Redi.

Prema njegovim rečima, devojci je pala kaciga tokom vožnje, a nakon toga joj se kosa zapetljala u osovinu točka koji spaja gume i motor, prenosi "Index.hr". Žrtva je nakon toga udarila glavom u vozilo zadobivši tešku povredu glave.

Dvadesetjednogodišnjakinja je prvo prevezena u obližnju bolnicu, a zatim je juče prebačena u privatnu kliniku gde je preminula.

21-godišnjakinja je prvo prebačena u obližnju bolnicu, a zatim jučer u privatnu kliniku, gdje je i preminula.

Karting-stazi istekla dozvola za rad

Članovi uprave za karting staze su uhapšeni zbog sumnje da su izazvali smrt iz nehata, prema članu 304A indijskog kaznenog zakona. Karting-staza je zatvorena iz dva razloga: zbog incidenta, ali i zato što im je istekla dozvola za rad.

Nažalost, ovo nije prvi put da se u Indiji dogodila ovakva nesreća. Dve godine ranije, umrla je devojka (28) u državi Harijani jer joj se takođe kosa zapetljala u točak karting vozila.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija