• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: sputnjik

11.10.2020

16:32

NAJDRAŽI POKLONI! Putin otkrio šta dobija od unuka za rođendan!

Vesti

NAJDRAŽI POKLONI! Putin otkrio šta dobija od unuka za rođendan!

Podeli vest

Predsednik Rusije Vladimir Putin rekao je da za rođendan uvek očekuje čestitke od najbližih ljudi

- Znam da će oni, ukoliko ne dočekuju sa mnom rođendan, obavezno pozvati, pokazati se nekako - rekao je predsednik televiziji „Rusija 1“.

Ruski lider, koji je 7. oktobra napunio 68 godina, ispričao je kakve poklone dobija od unuka.

- Daruju mi ručno napravljene predmete, da. Takođe dobijam crteže ili jednostavno čestitke - rekao je Putin.

Istovremeno, on je rekao da smatra da u visokoj politici nema prostora za prijateljstvo i da lider zemlje mora da misli o interesima države i naroda.

ZAKUKAO PREDSEDNIK AZERBEJDŽANA: Putin je opet spasio Jermeniju

- Uopšteno govoreći, u visokoj politici nema prijatelja. Ne bi trebalo da ih bude. U njoj postoje interesi države i naroda, koje predstavlja ova ili ona osoba koja se bavi političkim aktivnostima - rekao je on u intervjuu za televizijski kanal „Rusija 1“.

Kako je rekao, „pre svega osoba, koja predstavlja zemlju, mora da razmišlja o njenim interesima“.

Međutim, prema rečima Putina, dobri odnosi među ljudima, uključujući i među liderima zemalja, uvek doprinose rešavanju najtežih problema.

- I obrnuto, ako se ti odnosi ne razviju na ličnom nivou, to komplikuje rad u interesima sopstvene države - rekao je ruski lider.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija