• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: tanjug

16.10.2020

20:20

PROGLAŠEN NAJVIŠI STEPEN UZBUNE ZBOG KORONE! Ova država uvodi policijski čas na celoj teritoriji!

Vesti

PROGLAŠEN NAJVIŠI STEPEN UZBUNE ZBOG KORONE! Ova država uvodi policijski čas na celoj teritoriji!

Podeli vest

Belgijske vlasti su zbog ogromnog porasta broja inficiranih i hospitalizovanih u novom naletu korona virusa večeras proglasile najviši stepen uzbune u zemlji.

Takozvana ”faza 4” podrazumeva uvođenje policijskog časa u celoj zemlji, zatvaraju se barovi i restorani, dozvoljen je bliski kontakat sa samo jednom osobom van domaćinstva, a rad na daljinu je obavezan gde god je to moguće.

ALARMANTNO! ZA PROTEKLA 24 SATA VIŠE OD 10 HILJADA ZARAŽENIH U ITALIJI! Crne brojke ponovo haraju, KRITIČNIJA SITUACIJA NEGO U MARTU!

Prehrambrene prodavnice će ostati otvorene, ali su otkazane sve tradicionalne božićne proslave i svečanosti na ulicama.


- Broj infekcija raste svakodnevno i to vrlo brzo. Naši lekari i bolnice su pod velikim pritiskom. Vodimo neravnopravnu bitku sa ovim virusom - poručio je premijer Belgije Aleksander De Kro.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija