• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/RIA Novosti

19.10.2020

11:10

SPREMA SE NOVA KLANICA U NAGORNO KARABAHU! Još 1.000 terorista iz Sirije prebačeno da ratuje protiv Jermena!

Vesti

SPREMA SE NOVA KLANICA U NAGORNO KARABAHU! Još 1.000 terorista iz Sirije prebačeno da ratuje protiv Jermena!

Podeli vest

Još oko 1.000 militanata iz Siriji poslato je u petak u Nagorno-Karabah, saopštio je izvor RIA Novosti

- Prošlog petka je preko 1.000 militanata poslato da ratuje u Nagorno-Karabah, a priprema se slanje još jedne partije u narednim danima - rekao je sagovornik agencije.

Ranije je sirijski lider Bašar Asad izjavio u intervjuu za Sputnjik da se militanti iz Sirije prebacuju u Karabah i da Turska koristi teroriste iz Sirije i drugih zemalja u Nagorno-Karabahu, što Ankara kategorički demantuje.

S tim u vezi, direktor Spoljnoobaveštajne službe Rusije Sergej Nariškin rekao je ranije da se hiljade ekstremista, koji se bore na Bliskom istoku, uključujući teroriste Nusra fronta, prebacuju u zonu sukoba u Nagorno-Karabahu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija