• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

22.10.2020

21:26

BAJDENOV SIN JE PEDOFIL! Šok-optužbe protiv sina uglednog demokrate Bajdenov sin je pedofil

Vesti

BAJDENOV SIN JE PEDOFIL! Šok-optužbe protiv sina uglednog demokrate Bajdenov sin je pedofil

Podeli vest

Hanter Bajden delio seksualno eksplicitne poruke i fotografije sa maloletnicama, od kojih je jedna stara samo 14 godina, tvrdi Trampov advokat Rudi Đulijani, koji je imao uvid u njegov laptop

Sin demokratskog predsedničkog kandidata u SAD Džoa Bajdena (78) Hanter (50), osim što se bavio sumnjivim poslovima u Ukrajini i imao veliki problem sa drogom, osumnjičen je i za pedofiliju. Rudi Đulijani, advokat predsednika SAD Donalda Trampa, otkrio je američkim medijima da je Hanter delio seksualno eksplicitan materijal, poput poruka i fotografija, sa maloletnicama, od kojih je jedna stara samo 14 godina.

Mračne tajne

Đulijani je rekao da je do tog šokantnog podatka došao uvidom u sadržaj Hanterovog laptopa, te da je sav materijal predao FBI. U pitanju je laptop koji je Hanter krajem prošle godine odneo na popravku u jedan servis u Delaveru, a vlasnik te radnje kopirao je celokupan sadržaj kompjutera, predao ga policiji, ali i Trampovom advokatu. Đulijani je početkom nedelje počeo da objavljuje sadržaj tog laptopa, te je javnost tako videla fotografiju na kojoj Hanter u ustima drži lulu za krek, kao i mejl koji potvrđuje da je Džo Bajden umešan u sinovljeve sumnjive poslove u ukrajinskoj energetskoj kompaniji "Burizma".

Trampov advokat je sada izneo šokantne tvrdnje o Hanterovoj pedofiliji. Đulijani nije želeo da pokaže fotografije i sve poruke koje je Hanter razmenjivao sa maloletnicom, ali je pročitao sadržaj nekih od njih iz kojih je jasno da je Bajdenov sin imao "nedolične" veze sa maloletnicama.

Slike kao dokaz

- Imam Hanterove tekstualne poruke upućene njegovom ocu Džou, iz kojih se to jasno vidi. Žalio se da je njegova snaja, supruga pokojnog Bajdenovog sina Boa, svom psihijatru ispričala da Hanter hoda go po kući, puši krek i ima nedolične odnose sa maloletnicama, te da mu zbog toga ne dozvoljava da bude u blizini njene dece. Naročito je pomenula nedoličan seksualni odnos Hantera sa jednom devojčicom od 14 godina - ispričao je Đulijani.
On je medijima pokazao tu prepisku, u kojoj je prekrio sva imena. Dodao je da tvrdnje o Hanterovom nedoličnom ponašanju sa maloletnicama može da potkrepi mnogim eksplicitnim fotografijama.

Bio u vezi sa ženom svog pokojnog brata

Sadržina laptopa, prema Đulijanovim rečima, potvrđuje i to da je Hanter bio u dugogodišnjoj vezi sa svojom snajom, udovicom njegovog pokojnog brata Boa - Hejli Bajden. O tome se dosad samo nagađalo, međutim, Đulijani kaže da su zaista bili u vezi i da su raskinuli u proleće 2019.
Kako su američki mediji ranije pisali, Hanter je vezu sa snajom započeo još 2015, odmah nakon što mu je brat Bo umro od raka. U početku se mislilo da su njih dvoje samo jako bliski i da ih vezuje smrt bliske osobe, međutim, ispostavilo se da su u seksualnoj vezi.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija