• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Vostok.rs

22.10.2020

18:19

TURSKA: MOŽEMO POSLATI SVOJE VOJNIKE U KARABAH, AKO AZERBEJDŽAN TO ZATRAŽI! A, šta ako Jermeni zamole Ruse za pomoć?!

Vesti

TURSKA: MOŽEMO POSLATI SVOJE VOJNIKE U KARABAH, AKO AZERBEJDŽAN TO ZATRAŽI! A, šta ako Jermeni zamole Ruse za pomoć?!

Podeli vest

Turska može poslati svoje vojnike u Karabah, ako Azerbejdžan to zatraži, izjavio je potpredsednik Turske Fuat Oktaj u intervjuu Si-En-En Turk

Još prvog dana naš predsednik je saopštio svoj stav. Turska se neće kolebati, tim pre neće naš predsednik, rekao je Oktaj.

Po njegovim rečima, Rusija ne može da reši konflikt na Karabahu.

- Rusija je pokušala da pronađe rešenje (krize u Karabahu) i uđe u pregovore, podsetivši na stare veze iz vremena SSSR. Međutim, nisu uspeli. To što za stolom nije bila Turska je veliki propust. Alijev je rekao da bez Turske ne može biti rešenja - rekao je Oktaj.

PROŠIREN POLICIJSKI ČAS U FRANCUSKOJ! Čak 46 miliona osoba POD KLJUČEM!

On je naglasio da je Rusija jedna od država sa kojom je Rusija uspela da izgradi "najzdravije i snažne odnose u pozadini haosa koji se dešava u svetu".

- Putem svih kanala razgovaramo sa Rusijom. Imamo dobre kontakte - rekao je on.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Katolik

pre 3 godine

Daće Alah da jednog dana Turci očiste i to satanističko Vizantijsko krivoslavno zlo i u Rusiji onako kako su lepo očistili prokletu Vizantiju koja je podelila crkvu u 11veku a mesto gde je trebala da upravlja je sada džamija Aja Sofija i to pored ovoga: Reče Isus Petru: Petre ti si stena na kojoj ću izgraditi Crkvu svoju da je ni vrata paklena neće nadvladat.

Ako

pre 3 godine

Imaju S400 da ruše ruske avione a imaju i NATO a imaju i 3,5 miliona migranata da pošalju Rusiji....

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija