• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Webtribune

22.10.2020

21:12

MOŽE LI LICEMERNIJE?! MRZE RUSE, A PRIMIĆE RUSKU VAKCINU PROTIV KORONE! AMERI IM UZALUD PRETE! Ima li većeg dokaza čija je zaista Ukrajina?!

Vesti

MOŽE LI LICEMERNIJE?! MRZE RUSE, A PRIMIĆE RUSKU VAKCINU PROTIV KORONE! AMERI IM UZALUD PRETE! Ima li većeg dokaza čija je zaista Ukrajina?!

Podeli vest

Politikolog Sergej Markov ukazao je na verovatnoću da će ukrajinsko rukovodstvo, uprkos zabrani SAD, uspostaviti kontakte sa Ruskom Federacijom.

Američka ambasadorka u Ukrajini Kristina Kvin pozvala je ukrajinskog ministra zdravlja Maksima Stepanova na razgovor, i na direktivan način zabranila Kijevu da kupuje rusku vakcinu protiv koronavirusa.

Na Fejsbuk stranici Markov je izneo mišljenje o beskorisnosti američkih napora da zabrane ukrajinskim partnerima upotrebu ruske vakcine.

Politikolog je primetio da, uprkos činjenici da je ukrajinski predsednik Vladimir Zelenski već javno objavio odbijanje kupovine ruskih vakcina, Zapad ne veruje njegovim rečima.

Nema sumnje da će tajno u Ukrajini, u vrlo bliskoj budućnosti, skoro svi ministri i zamenici i guverneri i članovi njihovih porodica biti vakcinisani ruskom vakcinom.

KRIVOKAPIĆ ZALEDIO MILA I DPS! OVO SU IM POSLEDNJI TRZAJI, NEĆE SPREČITI DA SE PREBROJIMO I POPIŠMO! Biće i SPC i srpski jezik i nacionalnost Srbin! POPIS ĆE BITI POŠTEN!

Primiće rusku vakcinu,  jer još nema drugih, rekao je Markov, govoreći o tajnom planu političke elite Ukrajine u vezi sa upotrebom već stvorene ruske vakcine "Sputnjik V".

Ruski ekspert je naglasio da su ukrajinski političari spremni na takav korak zbog instinkta samoodržanja, jer u svetu još nema drugih lekova osim ruskih.

Foto: Fotoilustracija/Printskrin

Markov je izrazio uverenje da bi u ovom slučaju svi ukrajinski političari radije zaboravili na svoju razmetljivu rusofobiju i da su „potajno, skrivajući je od američkog ambasadora i od novinara" vakcinisani ruskom vakcinom.

EKSKLUZIVNO! PUTIN OTKRIO ŠTA ČEKA SVET! Čekaju nas tektonske promene, ništa više neće biti isto! DRŽAVE MORAJU BITI SPREMNE ZA...

olitolog je objasnio tajnu prirodu takvih postupaka činjenicom da američki ambasador za vakcinaciju ruskom vakcinom može da smeni bilo kog ministra i guvernera "nezavisne" Ukrajine.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija