• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

26.10.2020

09:54

U FRANCUSKOJ IMA 100.000 OBOLELIH DNEVNO?! Razmatra se pooštravanje restriktivnih mera kako bi se sprečilo masovnije zaražavanje!

Vesti

U FRANCUSKOJ IMA 100.000 OBOLELIH DNEVNO?! Razmatra se pooštravanje restriktivnih mera kako bi se sprečilo masovnije zaražavanje!

Podeli vest

Francuska možda ima duplo više od 50 hiljada novozaraženih dnevno, koliko je zvanično potvrđeno, čak 100 hiljada, ocenio je profesor Žan Farnsoa Delfresi, prvi čovek Nacionalnog naučnog saveta koji savetuje vladu Žana Kastea u borbi protiv pandemije korona virusa

- Zvanično imamo oko 50 hiljada novozaraženih dnevno, ali pre će biti da smo zapravo kod brojke od 100 hiljada - rekao je profesor Delfresi, prenosi Rojters.

Francuski državni vrh trenutno razmatra pooštravanje postojećih restriktivnih mera, u okviru kojih je već na snazi policijski čas u najvećim gradovima, uključujući i Pariz.

Foto: Informer/Marko Đoković

Prema najnovijim zvaničnim podacima, u Francuskoj je do sada potvrđeno 1.138.507 slučajeva kovida-19 što je svrstava na 5. mesto u svetu po broju obolelih.

Prema podacima francuskog ministarstva zdravstva, u poslednja 24 sata je preminulo još 116 ljudi, ukupno od početka pandemije 34.761.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija