• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

03.11.2020

08:54

SVI SU ČEKALI DA SE OGLASI MERKELOVA, ovo je njena poruka Beču i Austriji!

Vesti

SVI SU ČEKALI DA SE OGLASI MERKELOVA, ovo je njena poruka Beču i Austriji!

Podeli vest

Nemačka kancelarka Angela Merkel šokirana je terorističkim napadima u Beču i ističe da je Nemačka čvrsto uz Austriju u borbi protiv islamskog terorizma


"U ovim užasnim satima, kada je Beč postao meta terorističkog nasilja, moje misli su uz građane i snage bezbednosti koje se suočavaju sa opasnostima", poručila je Merkel u saopštenju koji je na Tviteru objavio njen portparol.


Ona je istakla da Nemci izražavaju solidarnost sa svojim austrijskim prijateljima, prenosi Rojters. "Borba protiv islamskog terorizma je naša zajednička borba", poručila je nemačka kancelarka.



U terorističkim napadima koji su se sinoć dogodili u centru Beča na nekoliko lokacija ubijene su četiri osobe, dva muškarca i dve žene, a policija je ubila i jednog od napadača.

Povređeno je najmanje 17 osoba, od kojih najmanje šest ima teške povrede.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
petar

pre 3 godine

Zaigrala mečka i pred bečka vrata , niste osudivali negoste aktivno ucestvivali u ubijanju srbske policajce , vojsku i civile , nasu omladinu i žetzeoce , a sada kukate , sada su oni terorisi , a do sada su bili borci za za slobodu. Tako prolaze licemeri .

Sale

pre 3 godine

Navukla ih u evropu i stvorila kvazi državu na Srbskoj teritoriji

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija