• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

03.11.2020

14:21

HRVATE TRESE PARANOJA! Upozoravaju da će, ako Tramp pobedi, Srbija biti DO SISKA!

Vesti

HRVATE TRESE PARANOJA! Upozoravaju da će, ako Tramp pobedi, Srbija biti DO SISKA!

Podeli vest

Hrvatska treba da se nada pobedi Džozefa Bajdena na predsedničkim izborima u SAD, jer bi politika njegovog republikanskog protivkandidata Donalda Trampa mogla "dovesti Srbiju južno od Siska", piše zagrebački "Jutarnji list"

- Bajdenov dolazak u Belu kuću bio bi puno bolji za Hrvatsku", piše taj list i navodi da je svakako bolje da "SAD vodi neko ko razume probleme", a ne, kako piše "Jutarnji", "ksenofobični prodavac magle poput Trumpa".

Zagrebački dnevnik ubeđuje i "da se Bajdenu ne može osporiti strateško promišljanje, koje je odlika mudrih državnika".

Foto: AP/Photo

Da li će Tramp ostati predsednik SAD?

- Zahvaljujuci Džou Bajdenu, Amerika se umešala u ratove u BiH, Hrvatskoj i na Kosovu, naterala Hrvate i Bošnjake na saradnju i zaustavila fašisticku politiku Miloševićevog režima - piše, pored ostalog, "Jutarnji".

S druge strane, kako se dodaje u tekstu, Tramp je "opasan jer je pre dve godine njegova ekipa "smislila promenu granica između Srbije i Kosova", što je odmah izazvalo reakciju spojenih posuda i navelo Milorada Dodika da zatraži otcepljenje RS od BiH".

To onda, kako navodi zagrebački list, "ima direktan uticaj na Hrvatsku, koja dobija Srbiju južno od Siska"


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija