• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

03.11.2020

14:30

NEĆEMO DOZVOLITI DA NAS ZASTRAŠE! Peter Hanke poslao brutalnu poruku nakon terorističkog napada u Beču!

Vesti

NEĆEMO DOZVOLITI DA NAS ZASTRAŠE! Peter Hanke poslao brutalnu poruku nakon terorističkog napada u Beču!

Podeli vest

Peter Hanke, član Gradskog veća Beča zadužen za finansije, privredu, digitalizaciju i međunarodne odnose, dao je izjavu povodom terorističkog napada koji se odigrao 2. novembra 2020. godine u Beču

- Teror je pokazao svoje najodvratnije lice i odneo živote u srcu našeg grada. Ja sam potresen i šokiran perfidnošću i oštrinom sa kojima je ovaj napada izveden. U ovim teškim i neshvatljivim trenucima saosećam sa ožalošćenima, povređenima i njihovim porodicama, a zahvaljujem se pripadnicima operativnih jedinica na licu mesta - izjavio je Hanke.

- Teror želi da uništi, podstiče strah, podeli društvo, zabrani našu slobodu i da nas zastraši. To ne možemo i nećemo dozvoliti. Naprotiv, stanovništvo Beča sada mora da se drži zajedno i da se suprotstavi pukoj mržnji. Tako ćemo jasno pokazati svetu: nećemo dozvoliti da nas zastraše, volimo ovaj grad i nastavićemo da živimo kao do sada. Veliko saosećanje i solidarnost koju smo primili iz ostalih delova Austrije i prijateljskih nacija širom sveta podstiču nas na tom putu - zaključio je Hanke.



Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija