• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: tanjug

05.11.2020

12:42

Naučnici koji su tačno prognozirali CRNE BROJKE koje se sada beleže širom sveta imaju odgovor KADA ĆE PRESTATI EPIDEMIJA KORONE

Vesti

Naučnici koji su tačno prognozirali CRNE BROJKE koje se sada beleže širom sveta imaju odgovor KADA ĆE PRESTATI EPIDEMIJA KORONE

Podeli vest

Pandemija kovida-19 će prestati tek između aprila i maja naredne godine, tvrdi italijanski naučnik, profesor univerziteta u Napulju, Frančesko Sanino.

On rukovodi grupom naučnika i istraživača koji su već ranije, koristeći se matematičkom metodom, prognozirali da će novi talas pandemije biti između oktobra i novembra.

"Naše procene su se pokazale visoko pouzdanim, očekivali smo da će vlada uvažiti rezultate do kojih smo došli i preduzeti na vreme odgovarajuće mere, ali na žalost nije bilo tako", rekao je za list "Il Fato Kotidijano" profesor Sonino.

Foto: AP Photo/Luca Bruno



Prema novim procenama koje su objavljenje u naučnom časopisu "Sajantifik Riport", u Italiji bi moglo biti oko osam miliona zaraženih od kovida-19.

Profesor Sonino tvrdi da smo sada tek na početku drugog talasa pandemije korona virusa i da će se efikasnost mera koje se sada preduzimaju pokazati tek za nekoliko sedmica.
 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija