• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Tanjug

07.11.2020

16:32

TRAMP NE PRIZNAJE PORAZ! Najavio obraćanje pravnog tima, glasovi nelegalni

Vesti

TRAMP NE PRIZNAJE PORAZ! Najavio obraćanje pravnog tima, glasovi nelegalni

Podeli vest

Predsednik SAD Donald Tramp najavio je danas konferenciju za novinare svog pravnog tima, pošto je ponovo istakao da nisu smele da budu uzete u obzir desetine hiljada glasova koji su primljeni u utorak posle 20 časova, kada su zatvorena birališta na predsedničkim izborima

Tramp je na Tviteru naveo da su ti glasovi nelegalno primljeni i da su oni menjali rezultate u Pensilvaniji i nekim drugim državama u kojima je rezultat bio "tanak kao britva".

U nizu tvitova je istakao da su se loše stvari dešavale u onim satima u kojima su "traktori blokirali vrata, a prozori bili prekriveni kartonima da posmatrači ne bi mogli da vide prostoriju u kojoj se broje glasovi".

"Ljudi su vikali prekinite prebrojavanje, zahtevamo transparenost. Odbijen nam je pristup u prostorije gde se prebrojavaju glasovi kao legalnim posmatračima", napisao je Tramp.

Tviter je ponovo označio Trampove objave, navodeći da je njihov sadržaj sporan.
 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Spasko Imanjitz

pre 3 godine

Tramp je u pravu , duboka drzava je velika korupcija , organizirani kriminal i pedofilija koji upravlja Amerikom , izborni glasovi se ne mogu kontrolisati ni preborajavati , manipulisanje u korist klintonove narkomafije , narod se tu nista ne pita , mislim da je sada najbolje da se Amerika kao Jugoslavija mirno raspadne u paramparcad i da se po americkom modelu na Balkanu podeli na mnogo manjih nezavisnih drzava po etnickim , rasnim i religijskim interesnim osnovama i uverenjima .

acika

pre 3 godine

a cemu sluze drzavna bezbednost , policija i vojska , kako neko moze da postavlja traktore i blokira prozore da se ne bi videlo sta se radi sa brojanjem glasovima .

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Nastavljeni piromanski napadi na časne Srbe na severu KiM! Zapaljen automobil Ivanu Petroviću!
Politika

Nastavljeni piromanski napadi na časne Srbe na severu KiM! Zapaljen automobil Ivanu Petroviću!

Srpska lista saopštila je danas da paljenje automobila radniku opštine Privremenog organa Opštine Leposavić Ivanu Petroviću predstavlja nastavak piromanskih napada na časne Srbe na severu Kosova i Metohije "u režiji poslušnika i miljenika" premijera privremenih prištinskih institucija Aljbina Kurtija" na teritoriji opštine Leposavić, koju, kako navode "hoće da pretvore u leglo kriminala svojim nedelima".

18.04.2024

15:24

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Salcburg u odabranom društvu! Nijedno veliko takmičenje ne može da prođe bez Srba!
Fudbal

Salcburg u odabranom društvu! Nijedno veliko takmičenje ne može da prođe bez Srba!

Odigrani su revanš mečevi četvrtfinala Lige šampiona, nakon čega smo saznali imena četiri preostala kluba koja će se boriti za najvredniji trofej u evropskom klupskom fudbalu. Pored toga, eliminacija Arsenala od minhenskog Bajerna imala je za posledicu to da engleski velikan neće igrati na Svetskom klupskom prvenstvu 2025. godine! Umesto "tobdžija" tamo će se naći austrijski Salcburg za koji nastupaju trojica srpskih fudbalera! Nema sumnje da će domaćim ljubiteljima fudbala reformisano takmičenje biti vrlo interesantno, jer će na njemu nastupiti veliki broj srpskih igrača!

18.04.2024

14:48

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija