• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

10.11.2020

10:58

DA LI JE SMELA OVO DA URADI?! Cela Amerika priča o Melanijinom potezu posle predsedničkih izbora!

Vesti

DA LI JE SMELA OVO DA URADI?! Cela Amerika priča o Melanijinom potezu posle predsedničkih izbora!

Podeli vest

Melanija Tramp, prva dama SAD, ide koracima supruga Donalda Trampa, pa je odlučila da ne obavi telefonski razgovor sa budućom prvom damom Džil Bajden, preneo je danas Dejli Ekspres pozivajući se na izvore Dejli mejla

Trampovi ne priznaju pobedu Bajdena na izborima, a predsednik SAD, prema izvorima CNN, zasad nema nameru da primi Džoa Bajdena u Beloj kući. Tramp tvrdi da je došlo do izborne krađe i najavljuje tužbu Vrhovnom sudu.

 

 


Dejli mejl dodaje da je gospođa Bajden već napravila sebi raspored za buduće akcije.

"Džil je koncentrisana na pravljenje svog tima i plana za ostvarivanje prioriteta koji se baziraju na edukaciji, porodicama vojnika i veterana, kao i borbi protiv kancera", rekao je Majkl de la Rosa, portparol Džil Bajden.

Dodaje se još da je izrazila želju da nastavi da radi kao nastavnik.
 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija