• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Sputnjik

17.11.2020

08:50

TRAMP OBJAVIO VELIKU POBEDU U NEVADI! Izneo dokaze o odbačenim glasačkim listićima!

Vesti

TRAMP OBJAVIO VELIKU POBEDU U NEVADI! Izneo dokaze o odbačenim glasačkim listićima!

Podeli vest

Tramp je na tviter profilu napisao: "Velika pobeda u Nevadi, odbačen je veliki broj glasačkih listića" i naveo da je to "veliki uticaj“ na njegovu borbu za dokazivanje izbornih neregularnosti

Tramp je objavio tvit advokata Adama Pola Laksalta i novinarke Megan Meserli, koji su objavili kako je u najvećem okrugu Nevade, Klark kauntiju, odbačena čak šestina glasova zbog "neobjašnjivih neslaganja“.

Kako je naveo Laksalt, radi se o oko 153.000 glasova.

Prethodno je objavio kako je u Pensilvaniji broj odbačenih glasačkih listića pristiglih poštom 30 puta manji nego na prethodnim izborima 2016. godine.

​- Zbog toga nisu dozvolili našim posmatračima da budu prisutni tokom prebrojavanja glasova - naveo je Tramp.

On je dodao i da Džordžija ne dozvoljava proveru verodostojnosti potpisa na kovertama kojima su poslati glasački listići, zbog čega je ponovno prebrojavanje, kako je napisao "besmisleno".

O odbacivanju glasova u Nevadi na svom Tviteru pisao je i Trampov saradnik Ričard Grenel. On je naveo kako "zvaničnici Nevade ne mogu da proveravaju izbornu krađu jer nemaju vremena ni resursa. Ali su odbacili 153.000 glasačkih listića u strahu od krađe. A krađu nisu ni proveravali“.

Nevada, Pensilvanija i Džordžija su države u kojima Trampov advokatski tim pokušava da dokaže izborne nepravilnosti.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija