• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Webtribune/Mediji

22.11.2020

18:13

(VIDEO) OD NJIH PENTAGON STREPI, PET NAJOPASNIJIH RUSKIH RATNIH BRODOVA! Naoružani su brutalno, američki nosači aviona za njih su "mačji kašalj"!

Vesti

(VIDEO) OD NJIH PENTAGON STREPI, PET NAJOPASNIJIH RUSKIH RATNIH BRODOVA! Naoružani su brutalno, američki nosači aviona za njih su "mačji kašalj"!

Podeli vest

Američki magazin Nešnal interest napravio je rang listu pet najopasnijih brodova Ratne mornarice Rusije

Kako navodi magazin, ruska flota je jedna od najsnažnijih u svetu i američki vojni stratezi greše što je potcenjuju.

Na prvom mestu se našla krstarica "Petar Veliki" - najveći ratni brod na svetu. U tekstu se navodi da je glavni zadatak "Petra Velikog" da u slučaju početka ratnih dejstava sa SAD budu praćeni i uništeni američki nosači aviona.

Raketna krstarica "Moskva" je predviđena za borbu sa protivničkim nosačima aviona. Ona je počela da se koristi 1982. godine.

Korveta "Soobraziteljni" poseduje protivbrodsko i protivtorpedno naoružanje. Osim toga, brod poseduje stanice za hidroakustično otkrivanje ciljeva.

ŠOK U AMERICI, BAJDEN I DEMOKRATE U PROBELMU! ŠEF MAFIJE PRIZNAO: POPUNILI 300.000 LAŽNIH GLASAČKIH LISTIĆA ZA BAJDENA! Nema mira u SAD!

Razarač "Nastojčivi" je veliki brod Baltičke flote. Magazin naglašava uspešnu kombinaciju protivbrodskih raketa razarača i protivbrodskog oružja korvete tipa „Steregušči", od kojih četiri, uključujući „Soobrazniteljni", takođe su deo Baltičke flote.

Teški nosač aviona, krstarica "Admiral Kuznjecov", kako se navodi u članku, značajno povećava mogućnosti za korišćenje ruske avijacije.

Osim toga, autor materijala ukazuje da, osim lovaca Su-33 i Mig-29K, krstarica poseduje i značajno brodsko naoružanje, kao što su rakete "Granit" i protivvazdušni raketni kompleks "Kindžal".

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija