• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

24.11.2020

12:03

ITALIJANI ZAPRETILI PREMIJERU! Ukinuće noćni rad benzinskih pumpi ako ne dobiju pomoć od države!

Vesti

ITALIJANI ZAPRETILI PREMIJERU! Ukinuće noćni rad benzinskih pumpi ako ne dobiju pomoć od države!

Podeli vest

Vlasnici benzinskih pumpi u Italiji najavili su u pismu premijeru Ðuzepeu Konteu da će od 27. novembra ukinuti noćni rad benzinskih pumpi na auto-putevima, ukoliko vlasnici ne dobiju pomoć države

Prema tvrdnjama glavnih sindikata zaposlenih i vlasnika benzinskih pumpi, od početka pandemije do sada zbog karantina, obustave saobraćaja među regijama, zatvorenih škola i smanjenog turizma, vlasnici benzinskih pumpi su pretrpeli štetu koja ide od 40 do 70 odsto manje zarade u odnosu na prošlu godinu, piše agencija Agi.

- Prodaja je na benzinskim pumpama gotovo na nuli, a naše poreske obaveze prema državi su ostale iste. Takva situacija će nas primorati da od naredne sedmice držimo benzinske pumpe zatvorene noću - piše u poruci koju su sindikati ove kategorije zaposlenih uputili vladi tražeći pomoć.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija