• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Intermagazin/Mediji

30.11.2020

19:30

SRBIJO, MISLI O OVOME! NEMAČKA I EU VAM DAJU ČETIRI MILIJARDE EVRA, A UZMU ŠEST! Orban razobličio EU, Brisel i Berlin! BRUTALNO UPOZORENJE!

Vesti

SRBIJO, MISLI O OVOME! NEMAČKA I EU VAM DAJU ČETIRI MILIJARDE EVRA, A UZMU ŠEST! Orban razobličio EU, Brisel i Berlin! BRUTALNO UPOZORENJE!

Podeli vest

Premijer Mađarske Viktor Orban izjavio je da bogatije zemlje Evropske unije, sa Nemačkom na čelu, pod raznim izgovorima godišnje uzmu oko šest milijardi evra Mađarskoj, dok Mađarska od EU dobije četiri milijardi evra iz budžeta

Orban je odgovorio Martinu Šulcu, bivšem šefu nemačke Socijaldemokratske partije i predsedniku Evropskog parlamenta u periodu između 2012. i 2017. godine, koji je, kako je naveo mađarski premijer, napadao godinama Mađarsku jer je branila svoje granice i nije prihvatala migrante.

Kako je prenela agencija MTI, Šulc je u intervjuu za „Dojčlandfunk" optužio mađarsku vladu za represiju nad medijima, antisemitizam i profiterstvo.

Orban je tim povodom istakao da novinari u Mađarskoj imaju više slobode nego njihove kolege iz Nemačke.

Što se tiče optužbi za antisemitizam, Orban je odgovorio da se „otvoren antisemitizam i uznemiravanje Jevreja i dalje dešava u Nemačkoj", i da je to nezamislivo da se desi u Mađarskoj.

Premijer Mađarske je rekao i da je Šulcova najveća laž bila oko raspodele novca Evropske unije, preneo je Tanjug.

RUSIJI 80 ODSTO UKRAJINE, OSTATAK EU! Da bi se to ostvarilo, Kijev mora da krene u NAPAD NA DONJECK I LUGANJSK! Žirinovski digao na noge svet!

- Šulc i mnogi Nemci su se pretvarali da daju novac siromašnima i da su zbog toga u deficitu. Zapravo, oni imaju najviše koristi od evropskog jedinstvenog tržišta. Daju novac od svog profita drugim članicama kroz EU budžet, a mnogo toga ponovo završi u njihovim rukama. Licemerno je očekivati od nas da budemo zahvalni na tome - poručio je Orban.

Orban je rekao da je situacija jasna.

- Članstvo Mađarske u EU ne košta Nemačku ni centa, oni profitiraju od nas - naglasio je Orban.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Biser

pre 3 godine

Orban je jedan narcisoidnio i radikalni idiot kojeg je EU kaznila i misli da može da joj se sveti a samo će dobiti još veću kaznu.

Hajduk Veljko

pre 3 godine

Orban se bunu jer mu zbog kazni EU uaima ogromne pare a tome je krivo njegovo ponasanje, sto bre Cesima ne uzmu tolike pare nego cesi daju 8miljardi a dobiju 19 milijardi ( zadnja godina ), ili Rumunija, dala 2miljarde a dobila 11 milijardi....ajde bre, Orban se polakomio na pare pa sada blokira celu EU , 800 milijardi evra za pomoc od korone, on trazio 37 milijardi a nemci mu daju samo 6....ako mu se nesvidja u EU sto ne izadje ko Britanija, nego nece , lakse je krasti EU fondove nego raditi

tadija64ZEMUN

pre 3 godine

ima ko da misli za SRBIJU,naravno njen gospodar AV,sa svojim poltronima,botovima i dupeuvlakacima NIKAD U EU !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Milan

pre 3 godine

Bog me ubio ako lazem radio sam i za nemce i za astruajance daju tehnologiju preko svojih banaka a na kraju to mi placamo preko poreza i jos pokusavaju da uplose svoje nadzorne organe a da bi ja dobio isti staus sa svojim znanjem treba da rodim mecku .Sad je pitanje vlade dal ima kvalifikovanih ljudi u drzavi ili ne ovo vam pisem sa Kube jer pratim vesti samo na informeru.Veliko pitanje dal treba vratiti ljude u otadzbinu kao sto se insistira.

gaša

pre 3 godine

Znate , viša rasa je to ...bar za 0.1mm ! Jedino su dobri u : 1. čekanju ,zacrtanog plana 2. brojkama 3. SAVRŠENA DISCIPLINA !!!

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)
Live TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubistva Danke Ilić. Osumnjičeni za ubistvo od samog početka pokazuju vrlo neobično ponašanje. O tome šta je sve neobično u ovom slučaju, u emisiji "Info dan" govorile su Maja Jovanović iz Biroa za borbu protiv trgovine decom i psihološkinja Katarina Matić. Uživo u program javila se i novinarka Informera Vesna Jović sa najnovijim informacijama iz okoline Bora.

19.04.2024

16:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija