• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

01.12.2020

13:34

DA LI PUTIN VERUJE SVOM OBEZBEĐENJU?! Umesto direktnog odgovora rekao je jednu narodnu poslovicu... (VIDEO)

Vesti

DA LI PUTIN VERUJE SVOM OBEZBEĐENJU?! Umesto direktnog odgovora rekao je jednu narodnu poslovicu... (VIDEO)

Podeli vest

Ruski predsednik je pre tri godine, u intervjuu reditelju Oliveru Stounu, otkrio šta misli o ljudima koji su zaduženi za njihovu bezbednost

Vest o samoubistvu pripadnika ruske Federalne službe bezbednosti Mihaila Zaharova, i to na radnom mestu, pokrenula je pitanje bezednosti ruskog predsednika Vladimira Putina, koji važi za jednog od najčuvanijih ljudi na planeti.

Ruski predsednik je pre tri godine, u intervjuu reditelju Oliveru Stounu, otkrio da je na njega nekoliko puta pokušan atentat.

Stoun je Putinu rekao da je čuo da je bilo najmanje pet pokušaja atentata na ruskog lidera. "Nije kao na Fidela Kastra, kog sam takođe intervjuisao. Mislim da je u njegovom slučaju bilo oko 50", kazao je Stoun.

Putin je potom kazao da je razgovarao sa Kastrom o tome. "A on mi je rekao: 'Znaš li zašto sam još živ? Pitao sam ga 'Zašto?' 'Zato što sam uvek lično rešavao pitanje moje bezbednosti", kazao je Putin, ističući da veruje svom obezbeđenju.

Na konstataciju Stouna da je prvi korak u pripremi atentata ubacivanje u bezbednosne redove predsednika, Putin je odgovorio: "Znate li šta kažu Rusi? Kome je suđeno da bude obešen, neće se udaviti".

O tome da li zna kakva mu je sudbina, Putin je rekao da "samo Bog zna našu sudbinu - i moju i vašu", prenela je agencija Tas s.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Roleks mu poklonila mama, a ne Vračarci! Evo šta je Nikola Kačarević, suprug starlete Tamare Đurić ispričao o zaplenjenom novcu!
uštedeo ogromne pare

Roleks mu poklonila mama, a ne Vračarci! Evo šta je Nikola Kačarević, suprug starlete Tamare Đurić ispričao o zaplenjenom novcu!

Nikola Kačarević, suprug starlete Tamare Đurić koji je optužen da je bio pripadnik vračarskog klana koji su organizovali odbegli Nikola Vušović i Radoje Zvicer izjavio je danas pred Specijalnim sudom u Beogradu da je 35.000 evra, koliko je prilikom pretresa pronađeno u njegovom iznajmljenom stanu u kom je pre hapšenja živeo sa porodicom, njihova porodična ušteđevina.

16.04.2024

16:50

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija