• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Tanjug

01.12.2020

17:06

SERIJSKI UBICA ZADAVIO NA DESETINE ŽENA! Užas u Rusiji, monstrum priznao zločine

Vesti

SERIJSKI UBICA ZADAVIO NA DESETINE ŽENA! Užas u Rusiji, monstrum priznao zločine

Podeli vest

Osumnjičeni za ubistvo 26 starijih žena u 12 regiona Rusije, 38-godišnji stanovnik Kazanja Radik Tagirov, priznao je svoje zločine, a snimak njegovog priznanja objavilo je rusko Ministarstvo unutrašnjih poslova.

U jezivom priznanju policijskim istražiteljima, ubica je ispričao da je za žrtve birao starije žene kod pijaca ili samoposluga, nudio im se da pomogne i ponese im kese sa namirnicama, a kada bi ga pozvale da uđe kod njih da se okrepi, on ih je davio i krao im novac.

Međutim, broj ubijenih se možda i ne završava sa trenutno 26, za koliko je optužen. Naime, Tagirov u razgovoru sa istražiteljem nije mogao da se seti tačnog broja žena koje je ubio!

Ništa bez DNK analize

U policijskim izveštajima se navodi da je Tagirov radio kao mehaničar i da je 2009. godine osuđen zbog krađe.

Predstavnica istražnog tima Svetlana Petrenko izjavila je da ovaj masovni ubica pronađen posle uporedne analize više od 10.000 DNK uzoraka i uhapšen u svom stanu u Kazanju, prenosi agencija TASS.

Svi zločini su počinjeni tokom 2011. i 2012. godine u centralnoj Rusiji, Privoložju i na Uralu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija