• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Sputnjik

01.12.2020

19:50

(VIDEO) POLICIJA NA NOGAMA?! NESTAO MONOLIT I U RUMUNIJI KAO I ONAJ U AMERICI - Misterija postaje sve veća - kako ovo objasniti!

Vesti

(VIDEO) POLICIJA NA NOGAMA?! NESTAO MONOLIT I U RUMUNIJI KAO I ONAJ U AMERICI - Misterija postaje sve veća - kako ovo objasniti!

Podeli vest

Sjajni metalni monolit nestao je danas iz rumunskog planinskog okruga Neamt, četiri dana nakon što je njegova iznenadna pojava u blizini drevne dačanske tvrđave izazvala spekulacije da je možda povezan sa misterioznom strukturom viđenom u SAD

Sličan stub pronađen je u pustinji Jute pre otprilike dve nedelje, preneo je Rojters.

Umesto spekulacija da se radi o vanzemaljskom predmetu, istina o rumunskom monolitu je prozaičnija.

- Struktura visoka 2,8 metara nestala je preko noći jednako tiho kao što je i postavljena prošle nedelje - rekao je britanskoj novinskoj agenciji novinar Robert Josub iz lokalnog dnevnika Ziar Pijatra Neamt - koji je video strukturu.

- Neidentifikovana osoba, očigledno loš lokalni zavarivač, napravila je to. Sada je ostala samo mala rupa prekrivena kamenitim tlom - otkrili su lokalni izveštači - rekao je on, prenosi Tanjug.

BAJDEN NEĆE BITI PREDSEDNIK SAD, MOSKVA PROVALILA PLAN DUBOKE DRŽAVE! Amerikom će upravljati klan Klinton, KAMALA HARIS JE NJIHOVO ČEDO!

Konstrukcija od metala je imala loše zavaren spoj, naveo je Josub.

Foto: Printskrin Youtube

Portparolka policije Pijatra Neamta, Georgijana Mosu izjavila je da policija sprovodi istragu o nelegalno instaliranoj strukturi na zaštićenom arheološkom području 27. novembra.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija