• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

03.12.2020

11:00

ADOLF HITLER POBEDIO NA IZBORIMA, DOBIO 85 ODSTO GLASOVA! Neverovatna priča o čoveku koji nosi ime najvećeg zločinca na svetu!

Vesti

ADOLF HITLER POBEDIO NA IZBORIMA, DOBIO 85 ODSTO GLASOVA! Neverovatna priča o čoveku koji nosi ime najvećeg zločinca na svetu!

Podeli vest

Na lokalnim izborima u Namibiji izabran je kandidat koji se zove Adolf Hitler, prenosi nemački Bild

Ovaj 54-ogodišnji Namibijac, Adolf Hitler Uunona, osvojio je 84,88 odsto glasova u distriktu Ompunđa u regionu Ošana, na severu Namibije. Adolf Hitler je započeo svoju političku karijeru u partiji "Svapo", sa kojom je pobedio na aktuelnim regionalnim izborima.

Bildu je objasnio da mu je ime dao njegov otac.

"Očigledno moj otac nije razumeo ko je bio Adolf Hitler", rekao je on.

Kaže da mu je, dok je bio dete, ime bilo potpuno normalno, sve dok nije odrastao i saznao čije ime nosi.

"Sa svim tim stvarima koje je radio taj čovek čije ime nosim nemam nikakve veze", kaže on.

U javnosti nastupa najviše kao Adolf Uunona i izostavlja Hitler. Kazao je da ime ne može da promeni jer se nalazi u svim njegovim zvaničnim dokumentima.

"Za to je sada kasno", dodao je on ukazujući da je ime Adolf u Namibiji, bivšoj nemačkoj koloniji, bilo sasvim uobičajeno.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija