• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

05.12.2020

08:21

VOJSKA STALA UZ TRAMPA! PENTAGON ODBIO SASTANAK SA BAJDENOVIM LJUDIMA, ključne vojnoobaveštajne službe preduzele šokantan korak, šta se to sprema?!

Vesti

VOJSKA STALA UZ TRAMPA! PENTAGON ODBIO SASTANAK SA BAJDENOVIM LJUDIMA, ključne vojnoobaveštajne službe preduzele šokantan korak, šta se to sprema?!

Podeli vest

Trampova administracija je sprečila tranzicioni tim novoizabranog predsednika SAD Džo Bajdena da se sastane sa predstavnicima vojnih obaveštajnih agencija

U izveštaju CNN, koji se poziva na upućeni izvor u obaveštajnoj zajednici, navodi se da je Bajdenovom tranzicionom timu onemogućen sastanak sa predstavnicima vojnoobaveštajnih službi u Pentagonu, iako se tranzicioni razgovori u drugim državnim upravama odvijaju bez zastoja.

Pentagon negira da usporava rad Bajdenovog tranzicionog tima, navodeći da su se zvaničnici ministarstva odbrane videli sa Bajdenovim saradnicima i razgovarali sa njima o međunarodnim bezbednosnim pitanjima, ali ne i o obaveštajnim temama.

O problemima s kojima se u Pentagonu suočava Bajdenov tim za tranziciju jer ministarstvo odbrane predvode zvaničnici lojalni Trampu, ranije je već pisao Vašington post, navodeći da je traženo da Bajdenovi saradnici prethodno podnesu zahtev i pitanja sa navedenim imenima sagovornika kojima su upućena.



Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija