• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

22.12.2020

12:50

NEREDI U OREGONU! Trampove pristalice prskale policiju sprejem za medvede, pa polomile ulaz u zgradu parlamenta! /VIDEO/

Vesti

NEREDI U OREGONU! Trampove pristalice prskale policiju sprejem za medvede, pa polomile ulaz u zgradu parlamenta! /VIDEO/

Podeli vest

Razjareni demonstranti na silu su pokušali da se probiju u zgradu u kojoj su sedišta guvernera i parlament u Salemu, prestonici američke državi Oregon tokom protesta zbog korona mera

Protest se odvijao tokom posebnog zasedanja parlamenta na kojem su razmatrani dalje koraci u borbi protiv korona virusa.

Policija Oregona proglasila je protest na kojem je bilo nekoliko desetina ljudi nezakonitim okupljanjem, a policajci su koristili biber sprej kako bi oterali okupljene građane. Uhapšene su najmanje dve osobe, uključujući jednu za koju su vlasti rekle da je koristila sprej za medvede protiv policajaca.

Kamere su zabeležile i kako nekoliko muškaraca razbijaju vrata i prozore na ulazu.

Kako izveštavaju mediji sa lica mesta, među okupljenima su uglavnom bili pripadnici krajnje desničarskih grupa, nosili su oružje, pancire i držali zastave sa likom predsednika Donalda Trampa.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija