• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

25.12.2020

17:07

TERORISTIČKI NAPAD U AMERICI?! Pre eksplozije specijalna jedinica bila na putu zbog DOJAVE, istraga u toku, uključen i FBI! /VIDEO/

Vesti

TERORISTIČKI NAPAD U AMERICI?! Pre eksplozije specijalna jedinica bila na putu zbog DOJAVE, istraga u toku, uključen i FBI! /VIDEO/

Podeli vest

Zvaničnici veruju da je jutrošnja eksplozija u centru Nešvila bila namerno izazvana, rekao je portparol policije Metro Nešvil

Na kratkoj konferenciji za novinare, portparol Don Aron rekao je da se jedinica za eksplozivna sredstva uputila u centar grada zbog poziva o sumnjivom vozilu kada se oko 6:30 ujutro desila eksplozija. 

- Verujemo da je eksplozija izazvana namerno - rekao je Aron.

Tri osobe su prevezene u bolnicu sa lica mesta, ali nijedna nije u kritičnom stanju, izjavio je portparol vatrogasne službe Džozef Plezant. 

Incident je pod istragom više agencija, kako lokalnih tako i saveznih, uključujući FBI i ATF, rekao je Aaron. Policija i patrola autoputa u Tenesiju sprovode zaustavljanje automobila na području radi istrage. Prolaz kroz međudržavne u blizini područje biće ograničen, rekao je on.

Očevidac Bak Mekoj rekao je za medije da se eksplozija dogodila tik ispred njegove kuće, usled čega su mu bili polomljeni svi prozori. "Cela ulica je bila u plamenu", rekao je on. "Bila su tri automobila ovde koja su potpuno uništena."

Mekoj je rekao medijima da je, kada je pogledao napolju, drveće palo, a slomljeno staklo bilo je svuda. Video je ljude kako panično beže iz svojih stanova sa svojim životinjama. Vatrogasci su mu rekli da se što dalje udalji od tog područja.

- Na Drugoj aveniji jednostavno nije ostalo ništa - zaključuje Mekoj.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

TRAMP ODLIKOVAO GRENELA ZBOG ISTORIJSKOG SPORAZUMA U VAŠINGTONU!
Politika

TRAMP ODLIKOVAO GRENELA ZBOG ISTORIJSKOG SPORAZUMA U VAŠINGTONU!

Američki predsednik Donald Tramp odlikovao je specijalnog izaslanika SAD za dijalog Beograda i Prištine Ričarda Grenela Medaljom za nacionalnu bezbednost za, kako se navodi, izuzetan doprinos koji je omogućio popisivanje istorijskog sporazuma o ekonomskim odnosima između dve strane

25.12.2020

11:41

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija