• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/CNN

03.01.2021

09:17

AVION PAO NA KUĆU U DETROITU, STRADALE TRI OSOBE! Porodicu spasla svađa zbog koje su prešli u drugu sobu! /VIDEO/

Vesti

AVION PAO NA KUĆU U DETROITU, STRADALE TRI OSOBE! Porodicu spasla svađa zbog koje su prešli u drugu sobu! /VIDEO/

Podeli vest

Tri osobe su mrtve nakon što se mali avion srušio na kuću izvan Detroita, saopštio je šerif okruga Oakland

Veruje se da su stradali pilot i dva putnika, saopštila je šerifova kancelarija. Petočlana porodica koja živi u kući izvukla se živa, ali kuću je zahvatio plamen, saopštila je kancelarija. Kuća se nalazi u gradskom naselju Lion, oko 40 kilometara zapadno od Detroita.

Majka je rekla kompaniji VDIV za CNN da je porodica bila unutra kada se avion srušio. Rekla je da su se u dnevnoj sobi svađali oko toga koji film gledati i da su prešli preselili u drugu sobu kada je avion udario u kuću, navodi VDIV.

Da su majka, otac i troje dece ostali u dnevnoj sobi, bila bi to druga priča, izvestio je VDIV. Porodična mačka je stradala, preneo je VDIV. Kuća se nalazi severno od aerodroma Oakland, kojim upravlja okrug Oakland.

Erik Malen rekao je za VDIV da je pad aviona uvek bio njegov največi strah, jer avioni stalno lete iznad tog kvarta do aerodroma udaljenog oko kilometar.

- Imam dvoje braće i sestara mlađih od 2 godine, a oni su gore spavali; dremali su ... Brinemo se da se ovo moglo dogoditi i nama, jer avioni sve vreme lete ovde nisko - rekao je drugi komšija za medije.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

IZRAELSKA ZAMKA! Zarif upozorio Trampa na opasan plan
Planeta

IZRAELSKA ZAMKA! Zarif upozorio Trampa na opasan plan

Iranski ministar spoljnih poslova Mohamad Džavad Zarif pozvao je danas američkog predsednika Donalda Trampa da ne bude "zarobljen" navodnim izraelskim planom da izazove rat napadima na američke snage u Iraku koji bi bili pripisani Iranu, javlja Rojters

02.01.2021

21:44

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Menjaju se tržišne cene struje i gasa! Evo ko može da očekuje pojeftinjenje
Društvo

Menjaju se tržišne cene struje i gasa! Evo ko može da očekuje pojeftinjenje

Zbog energetske krize, Vlada je cene struje i gasa držala pod kontrolom. Od maja cena se formira na tržištu i stekli su se uslovi za pojeftinjenje za privredu - struje za više od 20 odsto, a gasa 15 procenata. Za domaćinstva cene ostaju iste, a u EPS-u i "Srbijagasu" kažu da do kraja godine neće biti ni poskupljenja, piše RTS.

19.04.2024

09:15

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!
Fudbal

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!

19. APRILA 1972. godine rođen je legendarni brazilski fudbaler Rivaldo. Afirmisao se u Palmeirasu, pa igrao za Deportivo La Korunju, Barselonu, Milan, Kruzeiro, Olimpijakos, AEK... Sa Brazilom je bio prvak sveta 2002, sa Milanom prvak Evrope 2003, a Zlatnu loptu je dobio 1999. godine.

19.04.2024

06:00

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija