• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

09.01.2021

09:15

KRENUO LOV NA DEMONSTRANTE U AMERICI! IZ FBI PORUČILI: Možda ste napustili Vašington, ali očekujte da vam neko zakuca na vrata!

Vesti

KRENUO LOV NA DEMONSTRANTE U AMERICI! IZ FBI PORUČILI: Možda ste napustili Vašington, ali očekujte da vam neko zakuca na vrata!

Podeli vest

Federalni tužilac Ken Kol rekao je da će protiv člana državne skupštine Zapadne Virdžinije Dereka Evansa biti podignuta optužnica nakon što je "sebe snimao za vreme upada u Kongres". Kol je takođe naveo da će biti optužen i Ričard Barnet iz Arkanzasa zbog upada u kancelariju Nensi Pelosi "gde je ostavio poruku i odneo njenu poštu".

Vršilac dužnosti sekretara za pravosuđe Džefri Rozen takođe je objavio da će Federalni istražni biro (FBI) u saradnji sa policijom prestonice Vašingtona voditi istragu smrti pripadnika policije Kapitola Brajana Siknika, koji je u bolnici preminuo od povreda zadobijenih dok je branio Kapitol, prenosi Glas Amerike.

- Iako ste napustili područje Vašingtona, i dalje možete da očekujete da vam neko zakuca na vrata ako utvrdimo da ste bili umešani u kriminalnu aktivnost na Kapitolu - rekao je pomoćnik direktora kancelarija FBI za Vašington Stiven Dantuono tokom telefonskog brifinga za novinare.

Dantuono je odbio da istragu Siknikove smrti okarakteriše kao istragu ubistva, navodeći da se i dalje ispituju okolnosti tog slučaja.

- Ne želimo sada da o tome govorimo zato što je reč o aktivnoj istrazi - naveo je zvaničnik FBI.

Policija Kapitola saopštila je da odsek za ubistva policije Vašingtona istražuje smrt policajca.

- Naše misli i molitve su uz porodicu i kolege pripadnika policije Kapitola Brajana Siknika koji je sinoć podlegao povredama koje je zadobio braneći Kongres, protiv nasilne rulje koja je upala 6. januara - naveo je Rozen u saopštenju.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija