• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

13.01.2021

16:54

EVO VAM JE ZAPADNA DEMOKRATIJA! Nacionalna garda kampuje u Kapitolu, čovek koji je ukrao laptop Nensi Pelosi PRONAĐEN MRTAV! /FOTO/

Vesti

EVO VAM JE ZAPADNA DEMOKRATIJA! Nacionalna garda kampuje u Kapitolu, čovek koji je ukrao laptop Nensi Pelosi PRONAĐEN MRTAV! /FOTO/

Podeli vest

Amerika je na nogama poslednjih nedelja! Nacionalna Garda kampuje u Kapitolu, dok je muškarac koji je ukrao laptop predsednici američkog Predsedničkog doma Nensi Pelosi. Eto, to je zapadna demokratija na koju se mnogi ovde pozivaju. Pitanje je samo šta bi se dogodilo da se sve ovo dogodilo upravo u Srbiji?

Kristofer Stanton 53-godišnji američki državljanin iz Džordžije, koji je učestvovao u neredima u blizini Kapitola, pronađen je mrtav u podrumu svog doma

Upravo je Stanton upao u kancelariju predsednice američkog Predstavničkog doma Nensi Pelosi, objavio fotografiju njenog radnog stola i ukrao laptop, pišu američki mediji.

 

 

Telo muškarca pronašla je njegova supruga u podrumu kuće. Ležao je u lokvi krvi. Pristalica predsednika Donalda Trampa radio je kao menadžer u lokalnoj banci.

(UŽIVO) POČEO OPOZIV TRAMPA! U toku rasprava u Kongresu, do zuba naoružana vojska čuva Kapitol!

S druge strane, pripadnici Nacionale garde prosto "kampuju" u Kapitolu zbog nedavnih upada demonstranata.

Foto: Reuters

Pripadnici Nacionalne garde u Kapitolu

Na slikama se vide velike snage koje su pretrpale hol Kapitola, pod punom ratnom opremom, a tu su kako bi dodatno podržali postojeće obezbeđenje u zgradi.

DRAMATIČNE SCENE IZ VAŠINGTONA! Stotine pripadnika Nacionalne garde PREPLAVILO Kapitol dok se glasa za OPOZIV Trampa! /FOTO/

Ipak, srpska opozicija ni reč da kaže o prisustvu Nacionalne garde, a sećamo se da su n a sav glas kukali kada su bili neredi ispred Skupštine Srbije. 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Boki 61

pre 3 godine

Nedostaje samo noćni soko naoružan projektilima sa osiromašenim uranijumom. Tada bi mogla žurka da počne.

deda Raša

pre 3 godine

Ja pomislio da je to nekakav karantin zbog korone, kad ono nije. Spremni da brane demonkratiju zapada.

miroljub

pre 3 godine

Ma to Holivud i CIA snimaju film,a producenti su im jevrejska i engleska mafija(duboka država).

Doca

pre 3 godine

Tako rade ozbiljne države. Da smo mi bar malo država nebi se svaki debil izlitao na skupštinu, palio i rušio državu.

Nena

pre 3 godine

Koja opozicija? Zar to postoji!? Opozicija su oni koji imaju program, koji znaju šta hoće i kako to legitimno da ostvare. Ovi naši ništa od toga ne znaju. Nisu oni nikakva opozicija.

mozgalica

pre 3 godine

Uvek bilo a dokle će trajati biće mo svedoci.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

Majka trovala ćerku (4) lekovima za smirenje! Doktor Milićević otkriva u kakvom je stanju devojčica
Društvo

Majka trovala ćerku (4) lekovima za smirenje! Doktor Milićević otkriva u kakvom je stanju devojčica

Dana 23. aprila 2024. godine Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu podiglo je optužnicu protiv M.R. (43), zbog sumnje da je u periodu od početka 2024. godine do 8.3.2024. godine, u stanju uračunljivosti, trovala ćerkicu (4) lekovima za smirenje. Devojčica se nalazi u stabilnom stanju, rekao je pedijatar dr Saša Milićević i otkrio kakve posledice nesrećno dete može imati usled hroničnog trovanja.

24.04.2024

18:43

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija