• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Sputnjik

23.01.2021

08:00

POČELO JE! BAJDEN NAMERIO DA "POZOVE RUSIJU NA ODGOVORNOST" ZBOG NJENIH POSTUPAKA! Moskva preko ovog neće preći tek tako!

Vesti

POČELO JE! BAJDEN NAMERIO DA "POZOVE RUSIJU NA ODGOVORNOST" ZBOG NJENIH POSTUPAKA! Moskva preko ovog neće preći tek tako!

Podeli vest

Predsednik Sjedinjenih Američkih Država Džozef Bajden isključio je mogućnost "resetovanja" bilateralnih odnosa sa Rusijom, piše list "Vašington post", pozivajući se na svoje izvore

- Kako budemo radili sa Rusijom, tako ćemo se truditi da pozovemo Rusiju na odgovornost za njene nepromišljene i agresivne postupke koje smo videli poslednjih meseci i godina - rekao je visoki američki zvaničnik na koga se list poziva.

Takođe se navodi da se Bajdenova administracija, u iščekivanju izveštaja obaveštajne službe o poslednjim potezima Rusije, priprema za nove mere protiv te zemlje.

Prema navodima lista, Bajden će ove sedmice zatražiti od direktora Nacionalne obaveštajne službe Evril Hejns potpuni izveštaj o Rusiji, između ostalog i o navodnom ruskom mešanju u američke izbore 2020. godine, situaciji oko Alekseja Navaljnog, navodnim nagradama za napade na američke vojnike u Avganistanu i decembarskim masovnim sajber-napadima na američke savezne institucije.

BAJDEN SE OBRATIO AMERIMA, SLEDEĆE NEDELJE IMAĆEMO 500.000 MRTVIH! Proces vakcinacije do sada bio je "mračan neuspeh"!

Istovremeno, dopisnica agencije "Blumberg" Saleha Mosin javlja da je i kandidatkinja za dužnost ministra finansija SAD, bivša šefica američkih Federalnih rezervi Dženet Jelen podržala oštre sankcije protiv "ruskih aktera".

Posvećena sam rigoroznom sprovođenju sankcija, usmerenih na ruske aktere zbog teritorijalne agresije u istočnoj Ukrajini i na Krimu, i drugih pretnji nacionalnoj bezbednosti SAD", napisala je novinara na Tviteru, citirajući Jelenovu.

I FRANCUZI SU UKAPIRALI, "BRAVO RUSIJO"! Građani oduševljeni najavom da će vakcina Sputnjik V biti registrovana u EU!

Ranije je "Vašington post" objavio da administracija Džozefa Bajdena namerava da produći na pet godina Sporazum o smanjenju ofanzivnog naoružanja.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
vuk

pre 3 godine

bolje mu je da ne cacka mecku,jer,nije amerika vise sto je bila a nije ni rusija,zato bolje da nahrani one gladne po ulicama nego dase interesuje koje boje carapa nosi aleksej navaljni,koga izmedju ostalog oni i placaju da rovari po rusiji,

dera

pre 3 godine

Gorbacov doveo Rusiju do propasti , tada ste imali naj povoljniju priliku , a danas ??? Mada ni u to vreme ne bi to bilo pametno , atomski arsenal je bio jak i velik , samo bi doveli do toga da zemljina kugla postane tepsija .

SRBIJO, OVO NE MOŽE DA TE MIMOIĐE! BAJDENOVA PRVA MISIJA JE SRUŠITI ENERGETIKU EVROPE ZBOG ZAVISNOSTI OD RUSIJE!
Planeta

SRBIJO, OVO NE MOŽE DA TE MIMOIĐE! BAJDENOVA PRVA MISIJA JE SRUŠITI ENERGETIKU EVROPE ZBOG ZAVISNOSTI OD RUSIJE!

Iako Sjedinjenje Američke Države proteklih meseci uporno upozoravaju "slobodnu" Evropu na "opasni i maligni" ruski gas i na iste takve energetske projekte koji će samo dodatno povećati njenu zavisnost o Rusiju, o gazdi u Kremlju, ukazujući na evropsku potrebu njegove zamene uvoza sa proverenim i "savezničkim" američkim ili nekim nedefinisanim tečnim naftnim gasom

18.01.2021

19:22

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Everton srušio Liverpul, Junajted slomio uporni Šefild!
Fudbal

Everton srušio Liverpul, Junajted slomio uporni Šefild!

Fudbaleri Evertona pobedili su u derbiju nadoknađenog 29. kola velikog rivala Liverpul sa 2:0, dok je Mančester junajted tek pred kraj susreta sa Šefild junajtedom uspeo da "prelomi" 4:2. Jako važne pobede ostvarili su igrači Bornmuta nad Vulvsima 1:0 i Kristal palasa protiv Njukasla 2:0.

24.04.2024

23:05

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija