• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: SD/Informer

24.01.2021

19:27

UKRAJINA U PROBLEMU, AMERIČKO ORUŽJE NEISPRAVNO, OFICIRI MASOVNO BEŽE IZ VOJSKE... Pa, kako i čime ćete na Ruse u Donbasu, AMAN!

Vesti

UKRAJINA U PROBLEMU, AMERIČKO ORUŽJE NEISPRAVNO, OFICIRI MASOVNO BEŽE IZ VOJSKE... Pa, kako i čime ćete na Ruse u Donbasu, AMAN!

Podeli vest

Snabdevanje Oružanih snaga Ukrajine besplatnom američkom vojnom opremom podrazumeva naknadu za usluge i kupovinu rezervnih delova, na čemu ukrajinska vojna komanda pokušava da uštedi

Pokušaj uštede novca na servisu i rezervnim delovima za američke vojne terence Hamvi i dronove Rejven, koje je Pentagon poklonio ukrajinskoj vojsci besplatno, dovodi do brzog gubitka dobre opreme. 

Ukrajinski vojni stručnjak Taras Čmut rekao je u emisiji na Jutjub kanalu "Militaristički portal" da su Amerikanci isporučili ispravne i dobre automobile, mada sa većom kilometražom. 

Pohlepa ukrajinskog rukovodstva dovela je do toga da su, kad je bilo potrebno zameniti delove i uraditi servis, pripadnici Oružanih snaga Ukrajine to uradili sami sa tužnim rezultatom: polovina Hamvija je za pet godina bila potpuno zapuštena. 

(VIDEO/FOTO) GORI HOLANDIJA, POBUNA ZBOG LOKDAUNA, policija upotrebila suzavac i vodene topove! Zpaljena laboratoriju za testiranje na koronu!

Sa bespilotnim letelicama Rejven situacija je još gora, s obzirom da su raspoređeni u kasarnama bez dovoljno obučenih vojnika za rad sa njima, zbog čega bespilotne letelice često padaju na teritorije DNR i LNR, odakle im se, naravno, ne vraćaju.

Poseban problem predstavlja teško objašnjivo masovno otpuštanje vojnika iz oružanih snaga koji su poslati u Sjedinjene Države da bi naučili kako da upravljaju američkom vojnom opremom. 

RUSIJA PRAVI NOVU GENERACIJU LOVACA-PRESRETAČA, MIG-41 RUŠITI SATELITE U ORBITI ZEMLJE! Šta reći, šta je sledeće?!

Ruska Federalna novinska agencija izvestila je da je od hiljade ukrajinskih vojnih lica koja su prošla obuku u inostranstvu, 400 vojnika i 173 oficira podnelo ostavku gotovo odmah po povratku kući.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Crni RS

pre 3 godine

Eee pa jeste prizivali smrdjive amere i ostale fasiste evropske da vam pomognu. Eto vam pomoc govnari, trebali su vas Rusi zbrisati 45 jer ste zajedno sa fasitima njemackim udarali na Rusiju...eee na Rusiju govnari jedni !

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?
Fudbal

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?

Selektor Srbije Dragan Stojković nije dugo mogao da uživa u lepim vestima, jer se Aleksandar Mitrović sjajno oporavlja od povrede butnog mišića. As Sevilje Nemanja Gudelj (32) će kako prenose španski mediji 99 odsto zbog povrede propustiti Evropsko prvenstvo (do 14. juna do 14. jula).

24.04.2024

06:46

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija