• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs/Tanjug

19.02.2021

13:06

IMAM 600 DOKAZA DA JE KORONA NAPRAVLJENA U LABORATORIJI! Nemački naučnik šokirao svet, jedna stvar ukazuje na NEPRIRODNO POREKLO KOVIDA-19?

Vesti

IMAM 600 DOKAZA DA JE KORONA NAPRAVLJENA U LABORATORIJI! Nemački naučnik šokirao svet, jedna stvar ukazuje na NEPRIRODNO POREKLO KOVIDA-19?

Podeli vest

Nemački nanonaučnik Roland Vizendanger tvrdi da ima dokaze da korona virus nije prešao sa životinja na ljude, već da je nastao u laboratoriji

Naučnik iz Hamburga je nemačkim medijima rekao da ima ukupno 600 dokaza iz 2019.i 2020.godine.

"Informacije o virusu i brojne objave u stručnim časopisima i na društvenim medijima pokazuju da je korona bio nesreća u laboratoriji. Korona je došla iz laboratorije u Vuhanu", tvrdi Vizendanger.

Prema njegovim rečima, virus se veoma dobro "kači" na receptore ljudskih ćelija i uspeva da prodre u njih, što nije bilo svojestveno ranijim sojevima korona virusa i ukazuje na neprirodno poreklo.

Ukazao je i da se slepi miševi ne nude na pijaci u centru Vuhama, koji je nazivan epicentrom infekcije.

Vizendanger očekuje da će narednih nedelja i meseci biti daljih studija i istraživanja o poreklu korona virusa i nada se dokazima koji će potkrepiti njegovu tezu.
 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Dejan

pre 3 godine

Velika je verovatnoća da je ovaj virus napravljen u laboratoriji, zaista se čudno ponaša. Pitanje je samo u kojoj. Nekom neverovatnom slučajnošću se pojavio par nedelja (ne znam baš tačan podatak) nakon boravka neke delegacije američke vojske u Vuhanu. Znate, imam dovoljno godina i pameti da znam da slučajnosti bivaju mnogo ređe nego namere koje se prikrivaju da izgledaju kao slučajnosti. Prema tome za mene su Amerikanci napravili taj virus i pustili ga kada su bili u prijateljskoj poseti u Vuhanu. Svako ko želi može i dalje da veruje u slučajnosti i lažne vesti sa zapada.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija