• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug/Informer

25.02.2021

07:00

GUVERNER NJUJORKA TERAO POMOĆNICU DA IGRAJU POKER "U SKIDANJE", A ONDA JE... Skandal trese Ameriku...

Vesti

GUVERNER NJUJORKA TERAO POMOĆNICU DA IGRAJU POKER "U SKIDANJE", A ONDA JE... Skandal trese Ameriku...

Podeli vest

Lindzi Bojlan, sada demokratski kandidat za predsednika opštine Menhetn, iznela je šokantne optužbe u eseju objavljenom na Medium sajtu

Bivša pomoćnica guvernera Njujorka Endrjua Kuoma, danas je objavila nove detalje kako bi dokazala se**ualno uznemiravanje, tvrdeći da ju je Kuomo, u njegovoj kancelariji na Menhetnu, iznenada poljubio u usta bez odobrenja.

Lindzi Bojlan, sada demokratski kandidat za predsednika opštine Menhetne, iznela je šokantne optužbe u eseju objavljenom na Medium sajtu.

Bojlan tvrdi da se incident dogodio nakon što je 2018. godine postala zamenica sekretara za ekonomski razvoj i specijalni savetnik guvernera, iako kaže da je taj posao prvobitno odbila, jer "nije želela da bude blizu njega".

ŠOK! OBOREN SISTEM AMERIČKIH FEDERALNIH REZERVI, ZA OVO SE MISLILO DA NIJE MOGUĆE! FED još nisu u funkciji, mole Amerikance za strpljenje!

- Bili smo u njegovoj kancelariji u Trećoj aveniji. Kada sam se spremala da izađem i krenem da otvaram vrata, on se pojavio ispred mene i poljubio me u usta. Bila sam šokirana, ali sam nastavila da hodam. Posle toga sam dolazila na posao sa mučninom svaki dan - rekla je ona i dodala da je podnela ostavku u septembru 2018. godinu.

Bojlan tvrdi i da joj je Kuomo predlagao da igraju "poker u skidanje", dok su se vraćali malim avionom sa jednog događaja 2017. godine.

SRBIJO, DRŽI PALČEVE BERLINU I PARIZU! POBUNA U EU ZBOG KOVID PASOŠA! Nemačka i Francuska protiv ostatka Evrope - to ne sme i neće proći!

- Guverner Kuomo je napravio takvu kulturu unutar njegove administracije gde je seksualno uznemiravanje i zlostavljanje bilo ne samo  odobreno, već je i očekivano - napisala je ona.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Amater

pre 3 godine

I POENTA PRICE JE CUTIS O TOME DOK TI NESTO NE ZATREBA...

FLOTILA RUSKIH BRODOVA ŽURI DA ZAVRŠI SEVERNI TOK 2, Ameri napadaju one koje spajaju cevi! SVE OČI SU UPRTE U NEMAČKU, a ona neće...
Planeta

FLOTILA RUSKIH BRODOVA ŽURI DA ZAVRŠI SEVERNI TOK 2, Ameri napadaju one koje spajaju cevi! SVE OČI SU UPRTE U NEMAČKU, a ona neće...

U hladnim vodama kraj Bornholma, danskog ostrva na Baltičkom moru, odvija se složena igra mačke i miša. Flotila ruskih brodova žuri da završi izgradnju Severnog toka 2. U međuvremenu, američka vlada, nova kao i stara (Trampova) cilja kompanije koje su umešane, direktno ili indirektno u izgradnju ovog gasovoda. Kako saga ulazi u svoju završnicu, sudbina cevovoda može zavisiti od ishoda ove trke

24.02.2021

18:30

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Englezi od gotovog napravili veresiju! Nemci trljaju ruke!
Fudbal

Englezi od gotovog napravili veresiju! Nemci trljaju ruke!

Kao što je već poznato, od naredne sezone Liga šampiona igraće se po novom formatu. Jedan od noviteta biće taj da će dve najuspešnije zemlje po koeficijentu dobiti dodatno, peto mesto u elitnom takmičenju! Iako je delovalo da je to pitanje rešeno, brodolom engleskih klubova u završnici evrokupova gotovo izvesno, doneće veliki preokret u korist nemačke Bundeslige!

18.04.2024

15:38

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija