• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug / Informer

01.03.2021

08:39

PREMIJER INDIJE PRIMIO VAKCINU PROTIV KORONE: Hajde da zajedno načinimo našu zemlju slobodnom!

Vesti

PREMIJER INDIJE PRIMIO VAKCINU PROTIV KORONE: Hajde da zajedno načinimo našu zemlju slobodnom!

Podeli vest

Premijer Indije Narenda Modi primio je danas prvu dozu vakcine domaće proizvodnje protiv korona viusa i naglasio značaj vakcinacione kampanje koja je počela sredinom januara

Osobe starije od 60 godina i ljudi stariji od 45 godina koji imaju određene hronične zdravstvene probleme sada mogu da dobiju prvu dozu, nakon što su prvo vakcinisani zdravstveni radnici, preneo je Rojters.

Indija, koja je druga po broju obolelih u svetu od kovida, nakon SAD, dosad je vakcinisala više od 12 miliona medicinskih radnika.

- Zadivljujuće kako su naši lekari i naučnici ubrzano radili na globalnoj borbi protiv kovida. Apelujem na sve koji ispunjavaju zdravstvene uslove, da se vakcinišu. Hajde da zajedno načinimo Indiju slobodnom zemljom - poručio je Modi putem Tvitera, okačivši fotografiju kako prima vakcinu.

Indijska vlada je prošle nedelje saopštila da će da dopusti građanima da biraju između vakcina domaće proizvodnje kompanije Kovaksin i britansko-švedske AstraZeneke.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija