• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Mediji

01.03.2021

18:25

SRBIJO, ŠTA SADA?! DA SE RADUJEŠ ILI...  MARIN LE PEN ĆE BITI NOVI PREDSEDNIK FRANCUSKE! Ankete pokazuju da Makron nema šanse! OSIM, AKO....

Vesti

SRBIJO, ŠTA SADA?! DA SE RADUJEŠ ILI... MARIN LE PEN ĆE BITI NOVI PREDSEDNIK FRANCUSKE! Ankete pokazuju da Makron nema šanse! OSIM, AKO....

Podeli vest

Prema najnovijim anketama u Francuskoj, Marin Le Pen ima sve više šansi na predsedničkim izborima protiv Emmanuela Makrona, a koji će uslediti za četrnaest meseci

Početkom januara objavljene su prve ankete kojima je najavljena pobeda Marin Le Pen u sledećem krugu predsedničkih izbora.

Prema anketi koju je objavio "Challenges", a koja potvrđuje druge prethodne ankete, Marin Le Pen bi pobedila u prvom krugu, sa 26/27% glasova, dok Makron ima samo 23/24%.

U drugom krugu, ipak je Makron favorit, sa 52% glasova, dok bi Marin Le Pen samo 48%.

U Francuskoj ankete obično imaju marginu greške od približno dva odsto.

BAJDEN I DUBOKA DRŽAVA NA NOGAMA, TRAMP SE VRAĆA VEĆ 2024! Čak 68 odsto isptanih želi da Donald bude njihov predsednički kandidat!

Važna stvar je trend, najavljuju stručnjaci, a to je još jedan aspekt koji ide na ruku Le Penovoj, prenosi ABS na španskom.

Na predsedničkim izborima 2017. godine, Makron je osvojio čak 66,1% glasova, dok je Le Penova tada imala 33,9%

Podsetimo, Le Penova je nebrojeno puta ponovila da je prema Srbima načinjena ogromna nepravda devedesetih i da je Evropa je dužna da tu nepravdu ispravi.

Takođe stalno ističe da će poništiti priznavanje nezavisnosti Kosova kada postane predsednik Francuske.

(VIDEO) MAJSTORI, PA NE MOŽE TO PORED "PANCIRA S" I "BUKA M2"! Evo kako se Sirija odbranila od Izraelskog napada, nije bilo ni žrtava niti materijalne štete!

- Kosovo "sveta srpska i hrišćanska zemlja koja je poslednja brana stvaranju nove Islamske države u Evropi - poručila je ona.

Foto: Reuters/AP fotomontaža

S druge strane, aktuelni lider Francuske Emanule Makron sve više zagovara podelu Kosmeta, prepuštanje Srbima i Albancima da sami razreše čvor, ili pak dopuštanje učlanjenja „Kosova" u Ujedinjene nacije, bez toga da ga Srbija prizna za državu, kao rešenje za kosovsko pitanje.

Makron želi da dođe u prvi plan, jer Francuzi smatraju da je Srbija njihova prijatelji i on je na tu kartu odlučio da maksimalno zaigra! 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Marcco

pre 3 godine

Ankete pokazuju da Makron nema šanse, osim ukoliko se ide na drugi krug, a ankete pokazuju da će da se ide na drugi krug... sad sam malo zbunjen sa naslovom...

Mile

pre 3 godine

pasce satanisti u svim zemljama gde su ih kupili fasisti

Bojan

pre 3 godine

Mora da se postuje zakon da ko predlaze podelu KiM ide na tesku robiju.

Stepa

pre 3 godine

Naslov bi trebao da bude Vucicu,sta ces sada?Velika vecina gradjana Srbije je za Le Penovu.A samo Vucic dize u nebesa Makrona.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija