• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Ivan Gajić

Autor: tvin.rs

27.06.2019

20:00

(TV IN) RADANOVIĆ U TAČKI NA I OTKRIVA: Da li još VOLI LUNU, koliko bi dece želeo da ima, i da li ga pogađa mišljenje publike o njemu!

Live TV

(TV IN) RADANOVIĆ U TAČKI NA I OTKRIVA: Da li još VOLI LUNU, koliko bi dece želeo da ima, i da li ga pogađa mišljenje publike o njemu!

Podeli vest

Četvrta epizoda i nastavak emisije Tačka na i, autora Ivana Gajića, sa Slobom Radanovićem kao gostom, donosi deo ekskluzivnog intervjua s popularnim pevačem

Sloba je još ispričao da bi u narednih deset godina voleo da se ostvari u ulozi supruga i oca, a u najzanimljivijem delu ove epizode pogledajte kako je reagovao na anketu koju je ekipa portala tvin.rs sprovela među građanima, a tiče se baš njega!

Podsećamo, ostatak intervjua sa Slobom Radanovićem, moći ćete da gledate premijerno u petak od 20 sati, u emisiji Tačka na i samo na portalima tvin.rs i informer.rs.


Ukoliko ste propustili prethodne tri epizode emisije Tačka na i sa Slobom Radanovićem, možete ih pogledati ovde:

SLOBA RADANOVIĆ VOLI ANASTASIJU, ALI BI RADIJE DUET SA CECOM! Pevač otkriva koliki je najveći bakšiš koji je dobio!

(TV IN) SLOBA IMA NOVU DEVOJKU?! Radanović u novoj epizodi emisije TAČKA NA I OKRIVA: Prevario sam ženu u rijalitiju, ali svi mi grešimo u životu

(TV IN) SLOBA RADANOVIĆ PROSLAVIO ROĐENDAN U EMISIJI TAČKA NA I! Da li su mu čestitale Luna i Kija? Od koga je dobio najlepši poklon?


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa
Društvo

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa

Sporazum o saradnji za aktivno uključenje studenata i nastavnog osoblja u projekat izgradnje beogradskog metroa potpisali su juče dekan Fakulteta primenjenih umetnosti prof. Goran Čpajak i direktor JKP „Beogradski metro i voz” Andreja Mladenović. Ovim preduzeće dodatno razvija saradnju sa fakultetima u cilju unapređenja struke, inovacija i tehnološkog razvoja i, od ustanova iz prvenstveno tehničke struke, proširuje je i na fakultete iz oblasti društveno-humanističkih nauka.

17.04.2024

22:23

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija