• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: N. Terzić

06.03.2020

13:39

(HIT VIDEO) BAKA RAZVALILA EVROVIZIJSKI HIT: SAD ĆE ME RUPA SAČEKA! Evo kako je najstarija učesnica iskoristila pet minuta slave!

Live TV

(HIT VIDEO) BAKA RAZVALILA EVROVIZIJSKI HIT: SAD ĆE ME RUPA SAČEKA! Evo kako je najstarija učesnica iskoristila pet minuta slave!

Podeli vest

Naša zemlja puna je talentovanih pevača, ali nisu svi toliko hrabri da stanu pred mikrofon i pokažu šta umeju. Ipak, kada iznenada dobiju priliku da predstave svoje glasovne mogućnosti, nema se puno vremena za razmišljanje. Evo kako su se ovaj put snašli naši sugrađani

U novoj emisiji "Pet minuta slave", Beograđani su dobili zadatak da nastave reči pesme "Brazil" koju je Bebi Dol izvodila na Evroviziji 1991. godine.

Mnogi učesnici bili su raspoloženi da pevaju za našu kameru, a dok su se neki odlično snašli, nekima je bila potrebna pomoć prijatelja.

Posebno je ostavila utisak baka koja je odlučila da otpeva ovu pesmu na svoj, autentičan način...

(HIT VIDEO) OVAKO AVGANISTANAC PEVA CECIN HIT! Pet minuta slave vas pita da završite reči pesme Beograd, evo kakvi ste bili!

ANGELLINA PRVI PUT OTVORENO - LUNA SE PROBIJA NA HARIZMU, A KIJA JE ROĐENA DA BUDE ZVEZDA! Evo kako je pevačica ocenjivala u novom VIP Covering-u! (TV IN)

PRATITE NAS I NA YOUTUBE KANALU




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve
Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve

Bila sam u dvorištu Novakovića, u tu kuću je udata moja ćerka i bavila sam se decom. Čula sam da je došao Milan Nikolić i udario mog sina Vuka sa obe šake. Nisam videla, ali sam čula tada šta se desilo. Milan mu je zapretio prstom i rekao, "j....u ti majku", a Vuk mu je odgovorio, "ti da j...š moju Draganu. Milan je mali čovek, ali je poskočio i sa obe šake udario Vuka. To su snimile kamere.

28.03.2024

18:01

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija