• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Milena Krstajić

06.07.2020

20:30

Roman 11:12 - Triler koji ćete voleti i ljubavna priča od koje će vam se oznojiti dlanovi

Live TV

Roman 11:12 - Triler koji ćete voleti i ljubavna priča od koje će vam se oznojiti dlanovi

Podeli vest

Gošća Urban magazina je mlada književnica Tamara Kučan, koja se pisanjem bavi već 13 godina. Do sada je objavila 12 knjiga, a posebnu pažnju je privukao njen poslednji roman "11:12"

-Ovo je triler koji ćete voleti i ljubavna priča od koje će vam se oznojiti dlanovi. Tema romana je trgovina ljudskim organima. Naravno, nisam mogla da čitaocima ne ponudim i ljubavni zaplet, prosto su navikli od mene da na stranice utkam jaku emociju - kaže književnica.

Strela Blaj, nekada napušteno dete ostavljeno pored kontejnera, a danas čuvena književnica, kreće u potragu za svojim roditeljima ne sluteći da će se uplesti u prljave i krvave poslove jednog od najozloglašenijeg kriminalnog klana u zemlji. Kada o tome odluči da napiše knjigu i raskrinka zločine, počinje njena borba za opstanak.

Marina Aksentijević, jedan od najboljih profajlera u Srbiji, radosno pakuje kofere za godišnji odmor posle teškog slučaja. Umesto na odmoru, završiće u kancelariji direktora koji joj saopštava: „Strela Blaj je nestala.“

Autorka i voditeljka: Milena Krstajić




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija