• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: tvin

26.12.2020

20:00

BEOGRADSKI FANTOM SE VRATIO! Holivud snima film o čoveku koji je izluđivao Titovu miliciju! KULTUR SHOCK vam otkriva sve detalje!!

Live TV

BEOGRADSKI FANTOM SE VRATIO! Holivud snima film o čoveku koji je izluđivao Titovu miliciju! KULTUR SHOCK vam otkriva sve detalje!!

Podeli vest

Kada je bivši jugoslovenski predsednik Josip Broz Tito bio u službenboj poseti Kubi 1979. jedan Beograđanin je u znak protesta protiv vlade ukrao beli porše i naterao policiju na ludu poteru za njim. Hiljade građana izlazile su na ulice glavnog grada podržavajući ovaj njegov gest

O ovom događaju već je snimljen film u domaćoj produkciji 2009. godine. Nakon više od decenije, sprema se ekranizacija u britanskoj produkciji. Naime, glumac Aleks Petifer ima u planu da režira, ali i da glumi u akcionom trileru "Beogradski fantom".

U toku je kasting za glavnu žensku ulogu, a snimanje je zakazano za maj 2021. godine u Srbiji. Još se ne zna da li će se za tu ulogu birati neka naša ili strana glumica.

A, pitanje je i kako će Britanci uspeti da dočaraju Beogradskog fantoma, koji je složićete se, sedamdesetih godina predstavljao simbol prkosa sistemu i prvu pukotinu komunističkog režima.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
POP

pre 3 godine

Није ми јасно како то да је пркосио тадашњој власти једна лопурда неиживљена. То што га је тај шљам друштва у то време подржавао није права слика. Сетите се напада у коме су неки студенти успели да спасу појединце жрвовавши се и сами. Данас поред такве ситуацује би окренули главу и побегли. Много сте ми демократски ко Американци и Енглези.

ZEC

pre 3 godine

Ne lupajte gluposti, komunistički režim u Srbiji još nije pukao već i dalje traje, kao u Rusiji i Kini, DEMOKRATIJA SAMO NA PAPIRU !

Roki

pre 3 godine

Kakva Britanska produkcija? Sve tri prijavljene produkcije su iz Los Andjelesa, to sto je Petifer Britanac nema veze sa organizacijom.

Milan

pre 2 godine

Sada će Ameri i Britanci da snime film o borbi protiv komunizma, itd... Gluposti! Sve je počelo kao opklada u jednom od tri lokala koja su radila celu noć u beogradu. Nema veze sa politikom, ali nikakve! Opklada i dokazivanje ko je bolji vozač, a beli "Porše" je sasvim slučajno izabran. Mogao je to da bude i crveni "BMW", plavi "Mercedes", ili ko zna koja mašina. Naravno, opet će zapad da nas predstavi kao "loše momke" i popljuvaće sve vezano za SFRJ. Što ne snime film o stradanju naroda u "oluji", ili logorima? Što ne snime kako su nam uzeli Kosovo?

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Tek položili, a ostali bez dozvole! Sve što treba da znate o probnim vozačkim dozvolama: Evo šta sve ne smete ako imate oznaku P i koje su kazne
Društvo

Tek položili, a ostali bez dozvole! Sve što treba da znate o probnim vozačkim dozvolama: Evo šta sve ne smete ako imate oznaku P i koje su kazne

Probne vozačke dozvole odavno nisu novina, ali se čini da nove generacije vozača stasavaju nedovoljno upoznate sa ograničenjima koja iste postavljaju. Tome u prilog govori i neslavna statistika. Ipak, to ne bi trebalo da bude slučaj s obzirom na to da se o probnim vozačkim dozvolama uči i na teorijskoj nastavi u auto školama, a znanje proverava prilikom polaganja pismenog dela testa. Istraživali smo koja su to ograničenja za vozače sa probnom vozačkom dozvolom, sa kakvim kaznama su suočeni za saobraćajne prekršaje, kao i koliko njih je izgubilo vozačku dozvolu zbog različitih prekršaja.

20.04.2024

10:31

"Neophodne nenajavljene kontrole da vidimo ko i kako leči ljude" - Ministarka zdravlja o nesavesnom lečenju lekara
Društvo

"Neophodne nenajavljene kontrole da vidimo ko i kako leči ljude" - Ministarka zdravlja o nesavesnom lečenju lekara

Nakon hapšenja lekara i kozmetičara "Beomedikusa" zbog sumnje da su nestručno izveli intervenciju na pacijentkinji, zbog kojeg je došlo do deformiteta njenog stopala, ministarka zdravlja Danica Grujičić poručuje da je neophodno da se sprovode nenajavljene kontrole, kako bi se sagledala prava slika o tome ko i kako radi i u privatnom i u državnom sektoru.

20.04.2024

10:12

Hronika

Sport

Detonacija! Gvardiola napušta Siti!
Fudbal

Detonacija! Gvardiola napušta Siti!

"Mančester siti razmišlja o budućnosti bez Pep Gvardiole. Sve manje veruju da će produžiti ugovor koji ističe 2025. godine", javlja španski portal "Relevo".

20.04.2024

10:50

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija