• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: telegraf.rs

18.07.2019

13:08

(VIDEO) POLICIJA OSLEPELA TINEJDŽERA! Gumeni meci kobni po vid dečka U VENECUELI!

Live TV

(VIDEO) POLICIJA OSLEPELA TINEJDŽERA! Gumeni meci kobni po vid dečka U VENECUELI!

Podeli vest

Tinejdžer je izgubio vid na oba oka nakon što mu je venecuelanska policija, tokom protesta 2. jula u gradu San Kristobalu, ispalila u lice veću količinu gumenih metaka

Lekari, koji su pokušali da spase vid Rufoa Čakona, rekli su da su mu u lice ispaljena 52 gumena metka, od kojih je 16 doletelo pravo u oči.

U policijskom izveštaju o istrazi nesreće stoji kako su državne sigurnosne snage prisilno i bez upozorenja toga dana zaustavile protestante. Jedan od njih bio je i Čakonov mlađi brat, Adrian (14), kojeg je policija palicom udarila u glavu.

(VIDEO) PRESTONICA VENECUELE BEZ STRUJE I VODE: Posle eksplozije električnog transformatora izbio požar, GRAĐANI U OČAJU TRAŽE KRIVCA!

Obojica tinejdžera protestovala su sa svojom majkom, Adrianom Parada, zbog nestašice plina za kuvanje u regiji.

Rufo Čakon rekao je kako počinje da zaboravlja boje, ali da ne gubi nadu.

- Želim ponovo da gledam. Puno toga sada osećam. Voleo bih da plačem, ali više ne mogu. Naplakao sam se u bolnici - rekao je Čacon za CNN.

Lekari bolnice San Kristobal Central Hospital izjavili su kako su uspeli da uklone samo ono što je ostalo od Čakonovih očiju i da još uvek postoji opasnost od infekcije, jer su na njegovom licu i u glavi ostali komadići gumenih metaka koje hirurg nije uspeo da izvadi.

Čakon je u bolnici proveo samo četiri dana, jer su lekari zaključili da bi mogao da dobije infekciju ako duže boravi u toj zanemarenoj zdravstvenoj ustanovi, u kojoj nema dovoljno lekova i opreme, a često vode.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Hronika

Pedofil osuđen na 12 godina, pa pobegao: Obljubio bokserku (13)
U bekstvu

Pedofil osuđen na 12 godina, pa pobegao: Obljubio bokserku (13)

Milenko Tomić (62) iz Bijeljine, bivši predsednik Bokserskog saveza Republike Srpske i generalni sekretar Bokserskog saveza BiH, optužen da je obljubio trinaestogodišnju devojčicu kojoj je bio trener, osuđen je na 12 godina zatvora, međutim, sumnja da je pobegao iz BiH.

29.03.2024

12:27

Mamio decu bombonama: Napao policiju
Hapšenje

Mamio decu bombonama: Napao policiju

Po nalogu javnog tužioca Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu policijski službenici PS Novi Beograd su doneli rešenje o zadržavanju osumnjičenog M.L. (51) zbog krivičnog dela ometanje službenog lica u vršenju službene dužnosti.

29.03.2024

11:47

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija