• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Društvene mreže

23.07.2019

11:30

(VIDEO) JADNIČAK MALI! Stojički podneo najveći strah!

Live TV

(VIDEO) JADNIČAK MALI! Stojički podneo najveći strah!

Podeli vest

Ma ko još voli doktora i velike igle? I mi ljudi pokušavamo da eskiviramo svaku posetu medicinaru ako nije baš ništa hitno, ali naši slatki ljubimci se ne pitaju mnogo, a u očima im vidiš da bi progovorili

Ako nešto ne vole naši najdraži krzneni prijatelji to je veterinar, a kada treba da se ide na kontrolu, osećaju da im preti opasnost pa se trude da urade sve samo da ne odu kod doce.

Moje kuče beži na drugi kraj stana kada shvati da ide na pregled, ali nisu svi kao moj lepi Teša, a pogotovo ne ovaj hrabri labrador. 

On je hrabriji i od mene! Suza je potekla, ali je izdržao do samoga kraja!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija