• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: tvin.rs

23.09.2019

17:38

ŽENE, VEŽITE SE! Za vas smo ušli u vremensku kapsulu Luj Vitona u Milanu! (TV IN)

Live TV

ŽENE, VEŽITE SE! Za vas smo ušli u vremensku kapsulu Luj Vitona u Milanu! (TV IN)

Podeli vest

Milano je ovih dana istinski centar sveta. Ljubitelji sporta u subotu su mogli da uživaju u fudbalskom derbiju Milan - Inter, a već danas ih očekuje izbor najboljeg fudbalera sveta u organizaciji FIFA.

Ono što ovaj grad izdvaja na karti sveta je i nedelja mode, čuveni milanski Fashion week. Italijanska prestonica mode i ove godine privukla je najreprezentativnije kreatore i modele. Naš reporter zavirio je u vremensku kapsulu kultnog brenda Luj Viton, svojevrsnu izložbu smeštenu u srcu grada pored katedrale Duomo.

Foto: tvin.rs/Milan Rašević

 

Na jednom mestu izloženi su skupoceni artikli koji su decenijama predstavljali avangardu u svetu mode. Luksuzne tašne, putne torbe i odevni predmeti izazivaju veliku pažnju brojnih posetilaca ove vremenske kapsule.

BONUS VIDEO:

(VIDEO) KADA KAMEN OŽIVI! Magična igra boja pretvara stene u prelepe svetove!                 

(VIDEO) OVO JE GENIJALNO MAJMUNČE! Koristi android telefon i fura naočare za sunce!                        


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija